CUPA STRAJA ediția a IV a minifotbal, în LUPENI-HUNEDOARA

Iubitorii fotbalului sunt aşteptaţi în acest  weekend la stadionul Minerul din Lupeni, pentru că, aici, ACS SORII JUNIORS în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Lupeni organizează  CUPA STRAJA la minifotbal. Peste 30 de echipe din toată țara s-au înscris în competiție.

Prin organizarea acestei competiţii se are în vedere practicarea sportului, indiferent de ramură şi, totodată, organizatorii îşi doresc să promoveze staţiunea Straja  şi municipiul Lupeni.

Cei care vor participa la competiţia sportivă vor fi cazaţi în staţiunea Straja, iar pe lângă evenimentul la care şi-au propus să participe aceştia vor fi angrenaţi de organizatori şi în alte activităţi distractive. Vor merge în Parcul de Aventură unde pot să-şi demonstreze capacităţile fizice şi vor fi angrenaţi de cei care administrează acea zonă de agrement la diferite provocări. Seara va fi completată cu alte activităţi şi de un foc de tabără. Toţi participanţii vor primi din partea organizatorilor CUPEI Straja cupe şi medalii personalizate. Este singura competiţie de asemenea anvergură în care, fiecare dintre competitori va pleca acasă cu câte o amintire despre municipiulLupeni.

”  Este ce-a de-a IV a ediție pe care noi o organizăm, și, prin tot ceea ce facem,  ne dorim să promovăm Lupeniul și stațiunea Straja. Peste 600 de competitori se vor afla în acest weekend în localitatea noastră. Telegondola va funcționa gratuit și pe lângă competiția în sine, vom avea activități diverse. Iubitorii fotbalului sunt așteptați la stadion, pentru că,  acum,  sunt angrenate cele mai bune echipe de juniori din țară” a ținut să ne declare, Sorin Corpadi, organizatorul competiției.

Evenimentul sportiv nu ar fi fost posibil fără implicarea primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, care este un susținător al sportului și  al activităților sportive și al colegilor consilieri locali.

”Sportul constituie una dintre activitățile care au fost, sunt și vor fi îndrăgite de locuitorii Lupeniului, de toate vârstele. Acesta este un motiv în plus pentru ca noi, administrația locală, să susținem activitatea sportivă în municipiul Lupeni, mai ales atunci când este vorba de copii și tineri implicați în derularea unor evenimente sportive,  cum este și cel pe care ne pregătim să-l găzduim  la finele acestei săptămâni, pe stadionul din Lupeni. Felicit organizatorii acestui eveniment sportiv și îi invit pe iubitorii de fotbal din municipiul Lupeni să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a-i încuraja și aplauda pe fotbaliștii juniori participanți la ediția din acest an a Cupei Straja la minifotbal”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Iar de luni, ZILELE MUNICIPIULUI LUPENI vor și debuta cu competițiile sportive, pe ramuri diferite, la care sunt așteptați, cu mic, cu mare, lupenenii iubitori ai sportului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share