LUNA FEST – LUPENI 2021

 Luna Fest, festivalul de muzică electronică, este programat să se desfășoare în data de 21-22 august 2021, în municipiul Lupeni, odată cu mult așteptatul eveniment astronomic numit “Luna albastră”. 

Festivalul va fi animat de DJ cu nume mari în industria de muzică Techno precum Pascal Junior, Paul Damixie, Dj Dark, Dj ShiveR, Arias, și mulți alții.

Tot în cadrul festivalului va fi amenajată, o zonă de street-food, o zonă de relaxare, un parc de distracții și mai multe zone de activități diverse, cu corturi de promo, produse și servicii ale companiilor partenere.

În rândul artiștilor care vor urca pe scena festivalului de la Lupeni se numără DJ ShiveR care aduce, în premieră, într-un spectacol organizat în Valea Jiului, muzica… drujbelor, un concept unic dezvoltat de acest artist.

”Vrei să redescoperi magia nopților de vară într-o zonă cu un peisaj de basm, alături de cei mai tari DJ? Atunci fi eroul nostru în perioada 21-22 august la Luna Fest, un eveniment „Once in a blue moon” având loc odată cu mult așteptata lună albastrĂ. Vino alături de noi să facem un pas mic pentru noi, dar un pas mare pentru distracție în Municipiul Lupeni din Hunedoara. Accesul este permis in conformitate cu normele in vigoare de la data respectivă” se arată în mesajul organizatorilor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share