Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

 Asa cum am promis astazi discutam despre curatarea energetica in natura. Ati observat ce efect are natura asupra noastra? Nu? Dar, cu siguranta, ati simtit ca v-ati odihnit mai bine noaptea, dupa o plimbare prin padure sau ca ati inceput sa cascati dintr-o data fiindca plamanii parca functionau dintr-o data singuri si va sileau sa inspirati cat mai mult oxigen.

Noi, oamenii oraselor, ne pierdem uneori si puterea de a observa ce se intampla cu corpul nostru in timpul zilei. Stam la birou, fumam, bem cafea, discutam si orele trec, ajungem acasa, ne odihnim pentru a doua zi. Dar oare ne odihnim cu adevarat?

BINE-AI VENIT IN VIATA TA! HAI CU NOI LA MUNTE!

V-ati gandit vreodata ca poate nici nu ne mai dam seama cat de mult ne lipseste aerul curat, mirosul de iarba cruda, puterea si echilibrul pe care ni-l dau copacii?

Ati incercat vreodata sa imbratisati un copac? Poate radeti acum, fiindca nu vi se pare normal sa faceti asta.

Adevarul este ca un copac va poate transmite multa putere si echilibru. Chiar daca nu o sa ma credeti, incercati si fiti atenti ce simtiti atunci cand sunteti in apropierea lui. Daca veti fi sinceri cu voi, imi veti da dreptate.
Veti simti dintr-o data ca energia va circula dintr-o data mult mai bine prin corp, va veti simti inviorati si chiar fericiti. De ce?

BINE-AI VENIT IN VIATA TA! HAI CU NOI LA MUNTE!

Pentru ca un copac este o legatura foarte curata si puternica intre energia pamantului si cea a cerului. Este ca si cum, impreuna cu el ati deveni o baterie pusa pur si simplu la incarcat. Energia voastra va fi mai buna, mai multa, iar aura energetica vi se va curata de impuritatile acumulate din sursele de energie negativa sau pur si simplu de noxele din jur.

Stiti ca brazii au un miros puternic, il cunoasteti cu siguranta macar de la bradul de Craciun. Asta, datorita faptului ca bradul este cel mai indicat producator natural de ioni negativi.

Natura este darul pe care il avem inca la dispozitie, care ne ajuta sa ne echilibram si sa ne refacem legatura cu sursa de energie pura din Univers.

Asadar LIBER LA IMBRATISAT COPACI!

In articolul urmator o sa vorbim despre VITAMINELE AERULUI- ionii negativi.

sursa

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share