Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mihai Volintiru: “Noi alegem sa sprijinim un copil”


(foto 1: Codrut Dore, Cristina Dore, Andreea Andrei)

Vineri de la orele 19:00 la Casa Sindicatelor din Municipiul Targoviste, membri si simpatizanti ai Partidului National Liberal au fost prezenti la startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Desi politicienii ne-au obisnuit cu speach-uri plictisitoare, cu sloganuri si esarfe fluturand, de data aceasta am asistat, spre surprinderea mea, la o reuniune cu caracter cultural si caritabil.
Personalitati ale vietii politice dambovitene apartinand PNL au participat discret si in acelasi timp voluntar, pentru ca manifestarea sa aiba cu adevarat atributul unei intalniri in armonie.Ce m-a impresionat in mod pozitiv, a fost faptul ca ambii, atat presedintele PNL Dambovita, cat si deputatul prof.univ.dr.Ion Pargaru au urcat pe scena vadit emotionati, iar cele cateva cuvinte adresate publicului spectator au fost de fapt un mesaj interuman, pentru ca doar incheierea sa contina o propozitie simpla, la fel de discreta dar cu ecou responsabil si de maxima sinceritate: “Votati candidatii PNL la alegerile europarlamentare!”
Marturisesc ca nu vin din nicio zona partidica, dar am asistat la o altfel de promovare a celor ce se vor repezentanti ai poporului; una care a depasit tiparele intrunirilor de tip ceausist.

Presedintele PNL Dambovita, Mihai Volintiru, a declarat asistentei: “Fara mici si bere, fara serbari campenesti. Noi alegem sa sprijinim un copil, un adevarat talent sa participe la un concurs in Franta”. Este vorba despre Codrut Dore, elev pregatit la clasa de pian a profesoarei Andreea Andrei din cadrul Scolii Populare de Arta “Octav Enigarescu”, cel care a sutinut un recital in deschiderea spectacolului de exceptie ” Paris, Mon Amour”, prezentat de Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”.

De buna seama, am fost martorul unui eveniment cu o organizare exemplara, intr-o sala arhiplina, unde toti invitatii s-au ridicat la valoarea celor doua momente de inalta tinuta artistica.Am surprins imaginea unei familii fericite si, dupa cum preciza presedintele PNL Dambovita, Mihai Volintiru,obiectivul lor este acela ca tinerii sa aiba acces la studiu, iar familiile lor la un trai decent.
Imaginea din debutul articolului vorbeste de la sine despre motivul pentru care PNL “nu mai vrea mici si bere”.
Sa le tina Dumnezeu obiceiul, cum spune romanul, iar ceea ce s-a petrecut vineri la Casa Sindicatelor din Targoviste, sa fie extrapolat la nivel national, fiindca dupa 25 de ani, Romania chiar merita altceva!

Cristi Iordache


Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">