Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Curatarea energetica si beneficiile ei

Intreaga noastra fiinta este ca un glob de energie in permanent contact cu lumea exterioara.
De multe ori ne simtitm fara vlaga , nimic nu pare sa functioneze corect , totul pare ca merge pe dos, desi  fizic nu par a fi motive de ingrijorare.

Observam ca anumite intamplari sau situatii ne urmaresc permanent si ne creaza disconfort.
Locurile in care ne petrecem o mare parte din viata cotidiana, ca si persoanele cu care intram in contact sunt responsabile nu numai de confortul nostru dar si de linistea, starea de sanatate si nivelul energetic. Chiar si un banal “deochi” poate provoca un disconfort atit de mare ! Pentru ca energia negativa te poate imbolnavi la propriu.

Casa in care stai devinde deodata lipsita de confort ? Iti lipseste starea de bine asociata cu ideea de “acasa” ? Atunci solutia este curatarea energetica a acelui spatiu !

 METODE DE ELIMINARE A ENERGIEI NEGATIVE

Curatarea energetica nu se limiteaza doar la om. Se extinde la tot ce este in jur, de la patul in care dormi pana la scaunul de la birou.

Este imperios necesara curatarea amprentelor emotionale din campul nostru energetic, care ne predispun la boli fizice si emotionale.
O amprenta contine informatii despre boli sau elemente neplacute legate de starea fizica sau emotionala, ceva care ni s-a intamplat candva in viata si care ne predispune la repetarea acelorasi tipare de comportament si la aceleasi relatii de-a lungul anilor. Orice comportament sau stare de boala repetitive  pe care le observi in viata ta iti arata existenta acestor amprente.

Cum ma curat de energia negativa?

Energiile negative produc blocaje energetice, dureri si boli. De foarte multe ori responsabil pentru lipsa de motivatie, tensiuni, frustrari, depresii sau pierderi financiare este doar faptul ca energia este blocata si nu curge in mod corespunzator si suntem coplesiti de energiile negative preluate din jur. Energia Vitala (prana) se blocheaza provocind durerea si in cele din urma imbolnavirea celulelor corpului fizic.

Curatarea energetica ajuta la transformarea emotiilor negative  daunatoare precum furia, mahnirea sau vinovatia, in energii pozitive , aducind “starea de bine” la nivel emotional si la nivel fizic, improspatarea si vitalizarea persoanei. Numai o structura energetica curata si un flux optim al energiei d-voastra va asigura o viata sanatoasa si plina de succes!

Dincolo de orice terapeut , cea mai mare si mai puternica vindecare vine din noi.
Primul pas este sa constientizam ce fel de vorbe, sentimente si ganduri avem. Apoi vine curatarea. Aceasta se realizeaza folosind intotdeauna o energie de o vibratie mai mare decat cea pe care o avem in mod constant.
Schimbarea zilnica a tiparelor comportamentale face ca energiile de vibratie joasa sa se desprinda usor usor de noi, uneori chiar mai repede decat ne-am astepta.

 Ce beneficii are curatarea energetica?

Stare de Liniste interioara
Echilibru
Bunastare
Incredere si Forta
Armonie
Schimbarea atitudinii catre sine si catre ceilalti
Eliminarea starilor de nemultumire si disconfort

CITESTE SI CURATAREA ENERGETICA IN NATURA

 

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share