Curs pentru prevenirea și stingerea incendiilor (PSI) în Târgoviște

ULTIMELE 3 LOCURI disponibile curs acreditat CADRU TEHNIC PSI în TÂRGOVIȘTE: 10.02.2020! Curs avizat IGSU. Formatori cu experiență. Reduceri pentru plata integrală la înscriere.

Website: https://www.profesionalnewconsult.ro/…/curs-cadru-tehnic-p…/
Telefoane: 0753.336.611, 0748.778.833
E-mail: targoviste@profesionalnewconsult.ro

Cursul pentru prevenirea și stingerea incendiilorCursul pentru prevenirea și stingerea incendiilor organizat de firma noastră se desfășoară în conformitate cu programa cadru avizată favorabil de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. E destinat celor care vor să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Învățați cum să acordați asistență tehnică de specialitate în situații critice, cum să investigați contextul producerii incendiilor, acordul în cazul documentațiilor privind prevenirea și stingerea incendiilor, instruirea salariaților în domeniul PSI și elaborarea documentelor specifice activității din domeniu.

Alege cursul de Curs Cadru Tehnic PSI la Profesional New Consult: de 12 ani pe piața de formare profesională! Vă garantăm competență și servicii de TOP! ??‍??

Alegând Profesional New Consult, alegi PERFORMANȚA!
Ne găsiți în Târgoviște în Centrul Civic, strada Libertății, nr. 2, etaj 1, camera 5, clădirea Mondial.

Citește și:

Curs acreditat Masaj / Tehnician Maseur în Târgoviște – Profesional New Consult

Curs STIVUITORIST în Târgoviște – Profesional New Consult

CURS de COSMETICĂ în Târgoviște – Profesional New Consult

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share