Cursuri de dans sportiv cu Alexandru Miculescu

În acest sfârșit de săptămână, pe 9 și 10 aprilie, a avut loc Campionatul Național de Dans Sportiv pe Secțiuni al României la Centrul Regional de Afaceri CRAFT din Timișoara. Evenimentul organizat de Federația Română de Dans Sportiv (FRDS) în parteneriat cu Mirtys Dance a fost cea mai importantă competiție a anului, cu peste 300 de perechi participante.
Un titlu important a ajuns și la sportivii din Ghiroda, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, care au obținut titlul de Vicecampioni naționali la categoria Adult Latino. Perechea de dansatori are un palmares impresionant și se plasează pe locul 1 în clasamentul mondial pentru categoria la care participă.
Alexandru Miculescu este cetățean de onoare al Comunei Ghiroda și, pe lângă calitatea de sportiv al CSC Ghiroda și Giarmata Vii organizează cursuri de dans sportiv pentru copiii și tinerii din comună.
„Am avut onoarea să fiu alături de echipa de susținători a campionilor noștri, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, la Campionatele Naționale de Dans Sportiv! Eleganță, grație și pasiune sunt puținele cuvinte cu care pot descrie ceea ce pot face acești sportivi minunați! Sunt mândru de voi, @Mike&Andra și onorat să vă fiu alături în evoluția voastră! Sunt mândru că sportivii noștri sunt cei mai bine cotați la nivel mondial și că au reușit să aducă României cele mai bune rezultate din istoria dansului sportiv! Urmați-vă calea și continuați să țintiți cât mai sus! Bravo!” – Poclid Marius Mihai, Director Club Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii

Distribuie acest articol Oficial Media
Share