Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dâmbovița; 4 elevi scoși din examenul de BAC din motive de fraudă

Astăzi de dimineata a avut loc proba scrisa obligatorie a profilului (proba E), la Bacalaureat, unde, din cei peste 3600 elevi dâmbovițeni înscriși au fost prezenți 3535. 2478 au ales matematica, iar 1053  istoria.
Potrivit informațiilor oferite de  Ovidiu Băscceanu,  inspector școlar general adjunct, 158 de candidați au absentat. Este important de știut ca o pare dintre acestia sunt absolventi ai generatiilor anterioare si anul acesta susțin doar anumite probe. 
Tentația fraudelor nu i-a ocolit nici la această probă pe elevi, astfel ca au  fost eliminați din examen patru candidați, unul care a fost prins cu copiuțe clasice, elevul fiind absolvent al Liceului Spiru Haret, un candidat care avea asupra sa un telefon cu dispozitiv de ascultare, iar alți doi candidați, care au fost prinși în timp ce schimbau ciornele de examen între ei. Candidații eliminați nu vor mai putea susține examenul de Bacalaureat timp de două sesiuni de examen.
Următoarea probă, proba la alegere din aria curriculară, va avea loc vineri. Lucrările vor fi corectate în cele două centre de evaluare din județ, iar rezultatele vor fi afișate pe 7 iulie.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin