Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

DAMBOVITA MISCAREA POPULARA pierde un lider

IULIAN BREZEANU

Miscarea Populara DAMBOVITA va fi sau nu afectata dupa ce unul din promotorii si liderii acestei organizatii si-a prezentat demisia?

Ieri, 1.02.2015, am primit pe adresa redactiei comunicatul in care secretarul general si purtatorul de cuvant al partidului Miscarea Populara, filiala Dambovita, domnul Iulian Brezeanu si-a motivat demisia.

Vă informez că – începând cu data de 1 februarie 2016 – am demisionat din funcțiile de secretar general al partidului Mișcarea Populară, filiala Dâmbovița și de purtator de cuvânt al organizației județene.
Vreme de mai bine de trei ani am participat la construcția proiectului politic inițiat la nivel național de un grup de politicieni și intelectuali vizionari, grupați în jurul președintele Traian Băsescu, care avea ca principale obiective reformarea clasei politice, instaurarea unui alt climat politic în România și promovarea adevăratelor valori umane. Am facut parte dintre fondatorii Fundației Mișcarea Populară în Dâmbovița, fiind desemnat și președintele acesteia. Am făcut parte de asemenea din grupul de inițiativă care a înființat filiala județeană a Partidului Mișcarea Populară, devenit ulterior Mișcarea Populară. Am condus organizația municipală Târgoviște la alegerile europarlamentare din 2014, atunci când am obținut 10% din sufragii, al treilea rezultat al partidului dintre municipiile din țară. Ulterior, am fost ales secretar general al organizației județene a MP.
Din păcate, în opinia mea, apropierea alegerilor locale și legislative din anul 2016 nu a adus filialei județene Dâmbovița a partidului Mișcarea Populară plusul de forță pe care ni-l doream. Spiritul politicianist provincial, interesele mărunte, combinațiile de interese, compromisurile meschine, promisiunile bombastice și fără acoperire continuă să domine climatul politic dâmbovițean, iar echipa noastră nu reușeste să contracareze toate aceste racile și să aducă alaturi de noi o masă critică de oameni valoroși, competenți, hotărâți, verticali, cu care să ne confruntăm cu șanse în alegeri și să ne impunem.
În aceste condiții, consider că prezența mea în continuare pe a doua poziție de conducere a organizației județene a partidului nu mai este oportună, pentru că nu aduce plusul de calitate necesar pentru a fi competitivi în apropiatele confruntări electorale din acest an. Mă dau la o parte nu din lașitate, nu din cauză că nu mai cred în proiectul inițial al MP, care ar fi putut duce la reformarea și modernizarea României, ci pentru a da posibilitatea foștilor mei colegi din echipa de conducere a județului să încerce și alte soluții și – poate – să fie mai eficienți. Eu le doresc succes…
Mulțumesc și cu această ocazie reprezentanților mass-media din Dâmbovița cu care am comunicat de nenumărate ori eficent și care au oglindit cu obiectivitate și profesionalim activitățile fundației și ale partidului.

1.02.2016
conf. Univ. Iulian BREZEANU

Distribuie acest articol Oficial Media
Share