28/02/2021

Dâmbovițeanul Dani Popa, transferat definitiv de Dinamo. “Câinii roșii” au activat o clauză

Dani Popa (stânga)
Dani Popa (stânga)

Dani Popa a fost achiziționat de Dinamo București de la Chindia Târgoviște în vara anului trecut, însă doar până la finalul acestui sezon.

În contract exista însă o clauză, prin care gruparea din Ștefan cel Mare avea posibilitatea de a-l transfera definitiv pe atacantul născut în Pietroșița. Dinamoviștii au activat această clauză. Dani Popa nu va face parte din lotul alb-roșiilor în sezonul următor, pentru că gruparea bucureșteană a decis să îl împrumute la FC Botoșani, formație care și l-a dorit pe fotbalistul dâmbovițean și în vara anului trecut. 300.000 de euro este cota de piață a lui Dani Popa conform transfermarkt, care fost folosit mai mult în Liga a 3-a, la echipa secundă, și în Cupa Ligii.

1 trofeu a câștigat Daniel Popa în tricoul alb-roșu, Cupa Ligii în 2017.

3 goluri a înscris Daniel Popa pentru Dinamo în acest sezon, toate în Cupa Ligii. A marcat două goluri în partida FC Voluntari – Dinamo 1-2 și a avut o reușită frumoasă în meciul Astra Giurgiu – Dinamo 2-5.

1 selecție la echipa națională U21 a României are Daniel Popa, în partida cu Danemarca, din luna septembrie a anului trecut.

16 goluri a marcat atacantul în vârstă de 21 de ani pentru Chindia Târgoviște în sezonul competițional 2015-2016 al Ligii a 2-a.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share