UNIMA – Mc Ranin pune Târgoviște pe harta culturală a lumii

UNIMA – Mc Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra și gazda Întâlnirilor Internaționale UNIMA, are meritul de a pune din nou -pentru a câta oară!- orașul Târgoviște, pe harta culturală a lumii.

UNIMA - Mc Ranin

Să reușești să aduci într-un oraș cu o istorie culturală bogată, să vrei să faci din prezent o istorie viitoare pentru a păstra rădăcina și feritilitatea culturală a Cetății de Scaun, este un gest de devotament față de comunitate, de locul natal, dar și față de educația generațiilor care vor urma.

UNIMA - Mc Ranin, oficialmedia.com

UNIMA – Mc Ranin gazda întâlnirilor internaționale

Deși manifestarea putea să aibă loc în orice țară dintre cele invitate aici, iată că în colaborare cu doamna Irina Niculescu, după Charleville-Mézières – Franța, 2015, Mc Ranin aduce UNIMA la Târgoviște pentru patru zile de dezbateri internaționale.
Deschiderea oficială a celei de-a II-a ediții a avut loc astăzi, 20.06.2017, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, în prezența învitaților din 25 de țări. De remarcat faptul că arta și educația nu sunt omise de reprezentanții administrației, la eveniment luând parte viceprimarul municipiului Târgoviște, doamna Monica Ilie, dar și consilierul local municipal, domnul Adrian Bercu.

Programul pe cele patru zile îl găsiți în paginile ziarului nostru, precum și în revista de specialitate, ARTELE SPECTACOLULUI!!!

OFICIAL MEDIA va fi acolo unde au loc faptele mari, alături de cultură, de educație, de trezirea conștiinței și împotriva mediocrității, intereselor meschine, politice sau de orice natură, împotriva celor care pot leza evoluția naturală, etică și legitimă a semenilor noștri.

Felicităm Teatrul Tony Bulandra și pe managerul acestuia, domnul Mc Ranin și asigurăm întreaga echipă a acestei instituții că vom fi mereu alături!

UNIMA - Mc Ranin, oficialmedia.com

”Comisia UNIMA pentru Formarea Profesională mulțumește Teatrului Municipal Tony BULANDRA și echipei sale administrative și tehnice pentru colaborarea la realizarea celei de-a doua Ediții Internaționale pe tema formării profesionale în arta teatrului de papuși și în special domnului director general Mihai Constantin RANIN și Verei Ruxandra STEFAN.”, citat din comunicatul oficial al conducerii UNIMA.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share