Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dan Alexandru Tică, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște, și-a depus astăzi candidatura: ”Am intrat in această luptă cu gândul de a câștiga!”

Dan Alexandru Tică, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, și-a depus astăzi oficial candidatura. Alături de acesta s-au aflat președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, Aurelian Cotinescu, secretarul general al organizației, Sorin Ion, secretar de stat la Ministerul Educației și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, precum și echipa de consilieri locali municipali propusă pentru alegerile din 9 iunie 2024.

Remarcăm și noi, din profesia de jurnaliști, calitatea umană și capacitatea de comunicare a liderilor PNL Dâmbovița, una onestă, deschisă, detașată, am putea spune, după mulți ani, singura echipă liberală din Dâmbovița care a reușit să fie unită, să muncească pentru aceleași obiective și să păstreze deschis un culoar către cetățeni, așa cum de altfel se impune într-o astfel de postură publică.
Dan Tică Alexandru, candidat PNL pentru Primăria Târgoviște:
”Am ales să intru în această luptă cu gândul de a câștiga și cu gândul că Târgoviștea merită ceva mai bun și împreună, sperăm să aducem Târgoviștea acolo unde îi este locul. De multe ori m-am gândit de ce candidez, și de fiecare dată mi-a venit în minte un cuvânt foarte important, familia. Familia este singurul dar pe care ni l-a lăsat Dumnezeu. Din păcate, noi, târgoviștenii, trăim într-un oraș depopulat și fără o viziune sănătoasă pentru dezvoltarea economică. Aproape fiecare familie din Târgoviște, are un copil, un părinte, un bunic, un frate sau o soră care au ales să plece și să muncească în alte orașe, sau în alte țări, pentru a avea un trai mai bun. Tuturor târgoviștenilor care se află în această situație și nu numai, le promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca acest lucru să înceteze. De aceea, împreună cu colegii mei, viitori consilieri municipali, vom încerca să facem din Târgoviște un oraș deschis pentru investitori, care să genereze la rândul lor noi locuri de muncă mai bine plătite, un oraș deschis pentru educație, pentru că este unul din pilonii principali pentru a avea un oraș sănătos, un oraș deschis pentru turiști, un oraș cu care să ne mândrim cu adevărat. Așa să ne ajute Dumnezeu”
Virgil Guran, vicepreședintele Senatului:
”Această candidatură este importantă pentru Târgoviște, avem un candidat bine pregătit, care a trecut prin fiecare etapă a profesiei, un candidat care a reușit în viață și sunt convins că va reuși și pentru Târgoviște. Suntem alături de el cu tot ceea ce trebuie și o să demonstrăm că putem să schimbăm fața municipiului și că putem să avem altă viziune, să se vadă că suntem aproape de București, de Ploiești, de Brașov, de Pitești, să nu mai rămânem în urmă din punct de vedere economic.„

”Colegul nostru este un familist și un tată model, un om cu experiență în administrație, o bună vizibilitate, o evoluție profesională treptată și o carieră impecabilă. Îl susținem pentru că este un om modest, onest, implicat și vine cu un pachet de proiecte și inițiative menite să dezvolte municipiul și să crească nivelul de trai. Succes, Dan Alexandru Tică!”, a transmis Organizația PNL Dâmbovița.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share