Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dan Alexandru Tică: Solicităm public primarului Stan să prezinte cifrele referitoare la ajutoarele acordate pentru renovarea subsolurilor blocurilor din Târgoviște

Referitor la afirmațiile primarului Stan privind existența unei hotărâri prin care asociațiile de locatari pot solicita fonduri pentru reparații în subsolul blocului, dorim să subliniem faptul că, în decursul ultimului an, de la adoptarea acestei hotărâri prezentate într-o ședință anterioară ca o posibilitate de a acorda ajutor în situații de urgență sau calamități naturale, nu s-a oferit nicio formă de sprijin.

După discuțiile cu locatarii afectați de problemele subsolurilor inundate, constatăm că nici măcar celor care au formulat solicitări scrise nu li s-a acordat sprijin. Întrebarea noastră este dacă lipsa de intervenție este rezultatul indiferenței primarului sau al neglijenței din partea angajaților primăriei. Pentru a clarifica această situație, solicităm public primarului Stan să prezinte cifrele referitoare la ajutoarele acordate pentru renovarea subsolurilor în baza acestei hotărâri.

De asemenea, dorim să atragem atenția asupra limbajului jignitor și defăimător folosit de primar în adresa consilierilor, subliniind că acesta nu este potrivit și îi reamintim că a fost ales pentru a soluționa problemele cetățenilor, nu pentru a-i insulta sau a-i induce în eroare.

Anunțăm, totodată, că grupul de consilieri municipali liberali intenționează să reia un proiect concret în vederea rezolvării problemelor semnalate de locatarii a peste 60 de blocuri din orașul nostru.

TICĂ DAN ALEXANDRU, CONSILIER MUNICIPAL PNL TÂRGOVIȘTE

Comunicat de presă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin