Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dan Mărgărit, PLUS Dâmbovița: Când nu salvăm țara de hoție, salvăm vieți!

Crucea Roșie Dâmbovița cu sprijinul Centrului de Transfuzii Dâmbovița, a organizat începând din data de 18 aprilie, o campanie de donare de sânge, eveniment ce își propune să fie primul dintr-o campanie pe termen lung al cărei obiectiv este schimbarea atitudinii românilor, în ceea ce privește donarea de sânge.
Peste 40 de donatori s-au prezentat la sediul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, acolo unde i-am întâlnit și pe membri formațiunii politice, PLUS Dâmbovița. Campania a devenit una comună, pentru că și partidul condus de Dacian Cioloș a organizat pe 18 aprilie, în peste 16 orașe din țară, evenimentul sub denumirea ”Donează un pic în plus”.

Dan Mărgărit – PLUS Dâmbovița

Am stat de vorbă cu domnul Dan Margărit, antreprenor și membru PLUS Dâmbovița, așa cum s-a recomandat în timpul declarației – ”Sunt membru doar. Noi nu avem șefi în afară de președintele partidului.”
Dan Mărgărit, membru PLUS Dâmbovița – donare de sânge
OM: Să ne spuneți câteva puncte importante despre prezența dumneavoastră aici.
DM: Acțiunea a fost organizată de PLUS și alături de noi au venit și colegii de la U.S.R. Am adunat câteva persoane și am zis să facem un bine. Intenționăm, cu bonurile de masă pe care le-am primit, -și nu știam că se mai da așa ceva-, să facem o altă acțiune, să mai și adăugăm, să mai punem și noi ceva, facem o chetă și mergem către un cămin de bătrâni, că tot vine Paștele și o săptămână în care ar trebui să încercăm să fim mai buni.
OM: Dar aici, domnul Mărgărit, vorbim în nume personal sau vorbim în numele organizației?
DM: Deocamdată vorbim în nume personal pentru că nu am dreptul de a vorbi în numele tuturor colegilor, însă sunt convins că marea majoritate sunt în asentimentul meu.
OM: Deci s-ar implica și organizația
DM: Sunt absolut convins.
OM. Ați mai participat la astfel de donări de sânge?
DM: Da, desigur am mai participat la astfel de acțiuni și sper să le facem de acuma din trei în trei luni, atâta cât ne permite biologia.
O.M. Despre organizația politică ne puteți spune ceva?
DM: Despre organizația politică pot să vă spun că avem o medie de vârstă de circa 42 de ani, nu suntem politicieni încă, suntem în devenire, urmează să devenim politicieni și vrem să oferim un viitor mai bun, ferit de cei care ne-au tot condus până acum.
Mai multe detalii despre acțiunile organizate de PLUS Dâmbovița, le puteți găsi pe pagina de facebook
Imagini de la sediul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, din timpul campaniei de donare de sânge.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share