Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dan Negru, despre eliminarea caselor de marcat: De fapt suntem toți păcaliți, ăsta nu e progres!

Dan Negru crede că eliminarea caselor de marcat din magazinele Auchan reprezintă de fapt o reducere de personal, nu un progres, așa cum li se sugerează angajaților.

Am trecut pe la un supermarket azi și o casieră, Rodica scria pe ecuson, mi-a spus că astea sunt ultimele zile cu oameni la casele de marcat. “Progresul, domnu’ Dan” a oftat femeia.

Așa ni se sugerează, că e progres. I-am spus că eliminarea casierelor din supermarketuri nu e o formă de progres. Eu, cumpărătorul, voi face treaba casierului.

De fapt suntem toți păcaliți: slujba ei va dispărea și eu voi face treaba ei, voi scana produsele și apoi le voi pune în coș fără să fiu plătit pentru asta. Ăsta nu e progres! Progresul e trecerea de la lumânare la bec, de la cal la motor!

Din 7 litere, PROGRES, însemnă: “trecerea de la o stare inferioară la una superioară, de la vechi la nou”. Unde e “noul” dacă eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit?

Aștept progresul, invenția care să schimbe felul de a face cumpărături. Până atunci, eliminarea doamnei Rodica e reducere de personal, e economie, e concediere. Orice, dar nu progres ! Aveți curajul să-i spuneți asta ! Curajul, da! E un progres!”, a explicat Dan Negru.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share