05/12/2020

Daniel Blaga, candidat USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților

Absolvent al Facultății de Matematică Informatică în cadrul Universității București și dezvoltator de aplicații IT vreme de 20 de ani, Daniel Blaga deschide acum lista USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților, reprezentând o garanție pentru transparența și deschiderea administrației publice și pentru transformarea ei, așa cum ne-o doream cu toții, de atât de mult timp:
„ De mic am fost fascinat de numere și de modurile fascinante prin care, puse în secvențele corecte, acestea ne pot face viața mai bună. Fără excepție. Din păcate însă, oricât de mult te-ai pricepe la calcule, nu ai în momentul de față cum să deslușești calculul realizat în spatele ușilor închise, în Parlament, iar asta pentru că matematica a fost deturnată în defavoarea intereselor personale. Pentru mine personal, acesta a fost un catalizator. Un moment în care să realizez că altruismul trebuie să primeze și că implicarea civică devine imperativă. Acesta nu a venit însă singur, fiind dublat de realizarea că serviciile din administrația publică devin pe zi ce trece de o calitate tot mai îndoielnică dar și că, deși trăim într-o eră a digitalizării, accesul la informații esențiale e fie extrem de greoi fie îngrădit complet.
Îmi place să cred că întreaga mea activitate din IT m-a pregătit pentru această nouă provocare. Am avut timpul necesar de a învăța toate felurile prin care, în moduri simple, viața oamenilor, a comunităților, poate fi îmbunătățită rapid, sporind confortul vieții și garantând de asemenea acea transparență pe care ne-o dorim cu toții. Cu sprijinul tău astfel, îmi propun să obțin un fotoliu în Camera Deputaților, pentru a putea să lupt pentru a transforma administrația publică într-un punct de suport pentru dâmbovițeni și pentru români, transformând lipsa de profesionalism, interesele ascunse sau sinecurile în vise urâte, aparținând trecutului. Și da, știu foarte bine faptul că, dincolo de funcție, un demnitar are toată obligația de a servi intereselor cetățenilor, nicidecum invers.
O Românie fără hoție nu e o fantezie iar o administrație deschisă și performantă poate reprezenta realitatea zilei de mâine. Împreună.”
Sursa: USR Dâmbovița
Distribuie acest articol Oficial Media
Share