Deputat Oana Vlăducă: PRO ROMÂNIA are lideri cu experiența guvernării în condiții dificile

Deputat Oana Vlăducă, candidat Pro România Dâmbovița pentru Senatul României, transmite un mesaj în prima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare.
”Nu contează câte cazuri de îmbolnăviri vor fi zilnic, PNL e disperat să organizeze aceste alegeri.
Probabil, dezbaterea publică despre ce înseamnă ele, despre parlamentarism, rolul deputaților și senatorilor va fi anulată. Nici nu ai cum să fii atent la asta, când în jurul tău ai zece mii de îmbolnăviri noi în fiecare zi.
Și atunci, despre ce va fi campania? Va fi despre urgența ca acest guvern să fie oprit pe 6 decembrie. Despre nevoia ca lipsa de rațiune și decență să fie sancționate aspru. Va fi despre criza dură care va veni în 2021 și pe care puțini vor ști să o gestioneze.

PRO ROMÂNIA are lideri cu experiența guvernării în condiții dificile. Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu sunt foști premieri de numele cărora se leagă vremuri mult, mult mai bune decât astăzi.
Despre asta va fi vorba în campanie. Despre comparația între astfel de lideri și ceea ce propun astăzi PNL, USR sau PSD.
În ceea ce ne privește, la Dâmbovița, suntem o echipă cu mult suflet, devotată județului și oamenilor săi. I-am reprezentat cu cinste în acest mandat și o vom face la fel. Pentru că suntem dintre ei și vrem să-i privim în ochi fără să ne fie rușine”, a menționat Oana Vlăducă pe pagina de facebook.
Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița, CMF 11200008

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share