Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Daniel Cristian Stan a fost prezent la primele ore ale dimineții la cortul pentru donații

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a fost prezent la primele ore ale dimineții  pentru demararea campaniei ”Oamenii care ajută Oameni”. După cum știți din intervenția mea privată am ținut să aflu detaliile de organizare, parcursul campaniei, beneficiarii și tot ce presupune acest proiect caritabil pentru buna defășurare și un efect pozitiv pentru semenii noștri veniți de peste graniță.
Reprezentanții primăriei și ai Consiliului Județean Dâmbovița au fost printre primii care au donat sume de bani în urna amplasată de Crucea Roșie. Președintele Corneliu Ștefan a transferat o sumă consistentă în contul pus la dispozitie de organizatori dar a ținut să nu se facă publică. Uite că noi jurnaliștii în astfel de situații nu ne ținem de cuvânt, tocmai pentru că acțiunea este una umanitară și ea poate fi urmată drept model și de ceilalți.
Atât primarul Daniel Cristian Stan cât și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan merită aprecierile noatre pemntru empatia de care dau dovadă. Alături de ei s-au aflat și vicepreședințiii consiliului, Antonel Jîjîie și Luciana Cristea, ministrul secretar de stat Ionuț Săvoiu, viceprimarul Cătălin Rădulescu.
Desigur, de precizat prezența directorului Raul Pavelescu pe toată durata acțiunii împreună cu tinerii voluntari, cei care duc greul din teren.

Daniel Cristian Stan: am decis să organizăm și la Târgoviște campania umanitară: „OAMENII ajută OAMENI”

”De două nopți mi se derulează prin fața ochilor imaginea neverosimilă a cozilor kilometrice de la granițele României. Mame disperate cu copii în brațe, care-și abandonează mașinile, epuizate după zeci de ore de așteptare în vamă, și pleacă pe jos. Vin în România fără să privească în spate. Căci „în spate” e oribil. E război, cel mai urât cuvânt din lume.
Am privit de multe ori dramele prin distanțarea oferită de ecranul televizorului. Acum, tragedia acestor oameni este aici, lângă noi. Și nu mai putem doar să privim.
Împreună cu reprezentanții Crucii Roșii, filiala Dâmbovița, am decis să organizăm și la Târgoviște campania umanitară: „OAMENII ajută OAMENI”, pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina. Este amplasat un cort în Piața Tricolorului, lângă Consiliul Județean, orar de funcționare 10.00-14.00, unde sunt acceptate donații:
✅alimente neperisabile, ambalate;
✅produse de igienă personală;
✅pături, lenjerii;
Pot fi donați și bani, accesând site-ul https://crucearosie.ro/.
Donațiile pot fi făcute și la sediul Crucii Roșii, filiala Dâmbovița, din Târgoviște, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 1.
Nu pot decât să vă spun de pe-acum: Mulțumesc🙏

Și primii oameni de suflet au sosit:

Click pe linkul video! https://fb.watch/bq_o6LaZqV/

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share