Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Piperea: Războiul a ajuns în postura de soluție finală contra supra-îndatorării statelor – vasale ale corporațiilor

Un articol de avocat Gheorghe Piperea:
Am scris în 2015, în cartea de eseuri Parakletos, un text intitulat Lorzii războiului, despre modul în care războiul a ajuns în postura de soluție finală contra supra-îndatorării statelor – vasale ale corporațiilor. Acum, războiul „cald” este utilizat ca perdea de fum menită a camufla crimele, malpraxisul medical și științific, corupția, conflictele de interese, hoția și prostia „războiului sanitar” care tocmai ce își dă duhul sub zgomorul asurzitor al rachetelor lui Putin.
(Notă : acest text e lung – nu citiți dacă nu aveți la îndemână 7 minute; această carte cu tiraj redus chiar există, câteva exemplare rătăcite mai sunt prin librării; Parakletos înseamnă aliatul de ultimă instanță, soldatul care ți se pune spate în spate pentru a-ți fi scut și a-ți mări șansele de supraviețuire; este ceea ce ne-a lipsit în plandemie, pentru că am fost obligați la izolare și distanțare socială și la mască și la segregare pe criterii sanitare.
Enjoy.)
Daniel 7:23: „Fiara a patra este o a patra împărăţie, care va fi pe pământ. Ea se va deosebi de toate celelalte, va sfâşia tot pământul, îl va călca în picioare şi-l va zdrobi”.
Se fac bani in cantitati enorme din razboi. Banii care se fac din razboi construiesc feude, iar acestea, reunite, construiesc imperii. Probabil ca asa a fost dintotdeauna si asa va ramine pentru eternitate: razboiul are proprii lorzi.
[…]
Razboiul privat contra terorismului inventat de Bush, Cheney si Rumsfeld este un razboi cu zimbetul pe buze, un razboi interminabil, fara un scop politic, ci doar cu un scop economic. Acest razboi este profitabil pentru marile corporatii listate la bursa. De aceea, nu mai exista interes si nici motivatie pentru pace: corporatiile fac din razboi cifre uriase de afaceri.
Lucrurile stau la fel si cu corporatiile care fac profit fie din urmarirea informativa a simplilor particulari, fie din furnizarea de programe si logistica pentru ca aceasta monitorizare sa fie condusa de autoritati. In Londra, spre exemplu, exista peste 4 milioane de camere de luat de vederi amplasate in locuri publice sau private. Furnizarea, mentenanta si operarea acestui enorm Big Brother este externalizata. Se fac bani frumosi din serviciile prestate Fratelului cel Mare, motiv pentru care furnizorii si contractorii si-l doresc cu ardoare in viata si sanatos.
Cei cistigati din „razboiul contra terorii” nu sunt cetatenii americani sau occidentali, in genere. Ei nu sunt, realmente, si nici nu se simt mai siguri in tarile lor, mai protejati de teroristi. Nu au cistigat din acest razboi nici natiunile atacate sau suspectate ca sustin terorismul. Nu doar ca aceste state sunt dezmembrate, fizic si moral, dar populatia este nevoita sa isi duca viata printre atentate cu bomba, mine anti-personal, sniperi americani si sub teroarea diverselor organizatii nascute din iadul acestui razboi, asa cum este ISIS, de exemplu.
Cei cistigati au fost firme de protectie si paza paramilitara de tipul Blackwater, producatori de armament de genul Lockhead Martin, constructori si arhitecti de infrastructura critica de genul Halliburton (firma cu legaturi foarte strinse cu Dick Cheney, fost vice-presedinte al SUA in perioada Bush – junior) etc. Lockhead Martin, de exemplu, nu s-a limitat la core business-ul sau – productia de armament hi-tech si avioane supersonice – ci s-a ocupat si se ocupa si de servicii medicale, apa si echipamente personale ale militarilor si de tot felul de alte activitati necesare unei armate de sute de mii de soldati localizate in „teatrele de operatii”.
Cu asemenea bugete alocate outsourcing-ului militar – bugete care se transforma in cifre astronomice de afaceri ale contractorilor si furnizorilor, acestia fiind total dependenti de armata SUA, fara de care afacerile lor s-ar vedea nevoite sa se reduca la nivelul celor localizate in SUA – este evident ca razboiul permanent si global este vital pentru acesti contractori si furnizori de outsourcing.
[…] de cele mai multe ori, aceste contracte nu se scot la licitatie, ci se atribuie direct, pe motiv de urgenta si de strict secret de stat. Aceste afaceri sunt asigurate de razboi.

Ca sa supravietuiasca, aceste corporatii malefice trebuie sa mentina actual razboiul, sa nu lase razboiul sa se stinga niciodata, sa faca sa nu mai existe motivatia pacii.

În principal, aceste corporatii fac posibila pierderea motivatiei pacii prin contributiile masive la campaniile electorale, dar si prin finantarea tensiunilor in zonele sensibile ale globului […].
[…] acestor corporatii malefice le trebuie razboi permanent, global. Orice razboi nou le deschide noi oportunitati, iar ei descind in „teatrele de razboi” cu zimbetul pe buze, cu entuziasmul unui nou inceput. Razboiul inseamna bani si cifre de afaceri ametitoare pentru cei care fac din razboi un business. Industria catre care se externalizeaza razboiul este derulata de companii listate la bursa. In aceste actiuni nu investesc doar traderii drogati de senzatia data de inzecirea peste noapte a sumelor din cont si nici doar fondurile inchise de investitii, ci și simplii particulari si, mult mai grav, fondurile de pensii si asigurari medicale. Mai ales aceste din urma entitati, de care depind vietile unor sute de milioane de pensionari si pacienti, sunt vinovate ca investesc banii nostri in afacerile lorzilor razboiului, facindu-le, in acest fel, sa fie mult prea mari pentru a fi lasate sa esueze. Indivizii, simpli particulari, si aceste fonduri de pensii si asigurari de sanatate asteapta randamente de la aceste actiuni, asa ca acest business satanic nu poate muri de la sine sau, in orice caz, nu poate muri fara sa traga dupa sine prezentul si viitorul imediat al acestor sute de milioane de persoane. In razboi, insa, se moare. Membre, destine si comunitati sunt amputate in razboi.
[…]
Stupefiant este să vezi că politicienii şi liderii de opinie serioşi se pregătesc de război. Iată ce spune în iunie 2015 Tomasz Siemoniak, ministrul polonez al apărării: „vremea păcii în Europa a trecut”. Şi, desigur, se stabileşte ca ţintă creşterea cheltuielilor de apărare, că tot era industria militară în apropierea falimentului: „nu vom putea să ne apărăm mai bine bunăstarea europeană fără să facem mai mult pentru securitatea noastră”. Cam singurele pacte care se fac în politica românească a prezentului sunt cele referitoare la creşterea cheltuielilor militare. În ultima săptămână de sesiune parlamentară din iunie 2015, preşedintele României le-a vorbit deputaţilor şi senatorilor de creşterea la minim 2% din PIB a cheltuielilor militare. Cheltuielile cu educaţia şi cu sănătatea pot să mai aştepte.
[…]

Există profeţii care se împlinesc prin simplul fapt că se rostesc

Dacă vom fi bombardaţi cu ştiri despre iminența războiului ca soluţie finală, atunci avem toate „şansele” să ajungem să acceptăm sau să ne dorim războiul. În filmul Hoţul de cărţi, făcut după cartea omonimă a lui Markus Zusak despre cel de-a doilea război mondial, a cărei poveste se derulează în Germania nazistă, copiii, tinerii şi oamenii simpli păreau sincer entuziasmaţi de faptul că Germania pleacă la război. Probabil că ei aveau convingerea că războiul va dura câteva săptămâni, după care soldaţii germani victorioşi se vor fi întors în glorie la căminele lor. Din documentarele de pe BBC sau Viasat History rezultă că acelaşi entuziasm de neînţeles îl aveau soldaţii francezi care plecau la război în 1914. Pe de altă parte, gradul în care o profeţie sau o „profeţie” (o dorinţă pe care şi-o construieşte şi planifică cineva se numeşte în limbaj corporatist wishfull thinking) se apropie de realitate depinde în măsură de persoana celui care emite profeţia. Numele [unor „profeți”] în sine, sunt tag-uri, adică un fel de chei de căutare pe internet care concentrează browser-ele de internet pe aceste nume, rezultatul căutării fiind de ordinul milioanelor de pagini, în toate limbile Pământului. Aşa că, dacă aceşti „profeţi” îşi doresc ca populaţia planetei să se reducă […], atunci e foarte probabil ca multe alte milioane de persoane să îşi dorească acelaşi lucru şi, voluntar sau involuntar, să pună umărul la împlinirea acestei profeţii. De aici şi recrudescența cultului morţii de la tv.
[…]
Vă mai miraţi că am ajuns să vorbim la modul serios de re-startarea lumii printr-un război, ignorând oceanul de suferinţă care ar fi generată de un astfel de cataclism? Oare nu au fost de ajuns cele două războaie mondiale ale sec XX? Oare nu am învăţat nimic în istorie? Oare nu are dreptate Naomi Klein, inventatoarea sintagmei „capitalismul dezastrelor”, când spune că şocurile administrate umanităţii sunt utilizate de state pentru a permite corporaţiilor multinaţionale să îşi urmeze mai eficient interesele prin modificări „oportune” ale legilor în favoarea lor?
Iata ce s-a spus acum mai bine de 2600 de ani :
„Este hotărât că războiul va ţine până la sfârşit şi împreună cu el şi pustiirile” (Daniel 9: 26).
[…]
E ca şi când omenirea ar fi încremenit la vârsta pubertăţii şi, pe planul responsabilităţii, nu ar fi evoluat deloc.
Cei vinovaţi de această manipulare sunt overlorzii, proprietari ai supermaketului global, care are de toate, inclusiv mass media main stream şi fundaţii care se ocupă cu acordarea de premii – Oscar, Nobel, Pulitzer, nu contează – menite a vă convinge că războiul global este singura cale pentru re-startarea lumii. Iar oamenii, sub influenta celor care vorbesc in numele umanitatii, acţioneaza instinctual, ca şi când „soluţia” războiului ar fi de la sine înţeleasă. Soldaţii primului război mondial plecau la război cu entuziasm, crezând că se vor întoarce acasă în glorie şi rapid. La fel gândeau germanii în 1939, când Hitler i-a convins că războiul e firesc pentru o naţiune care nu îşi mai găsea spaţiu vital în vechile frontiere.
Citește și:

Pierderea locuinței personale și a drepturilor părintești. După restricționarea mișcării, mască, și vaccin, următorii pași la nivel mondial, cu Olivia Klein – Live

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Despre virusul magic. Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun. Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia

Sociolog: Ne aflăm într-un război spiritual pentru sufletul lumii

Episcopul ortodox român al Scandinavei, despre Marea Resetare: O lume a controlului, a unei stări permanente de teroare

În totalitarism libertatea de exprimare este cea dintâi libertate controlată de autorităţi. Tu susții libertatea de exprimare?

Studiu Israel: Imunitatea naturală este de 27 de ori mai eficientă decât imunitatea indusă de vaccin

Averea miliardarilor a crescut mai mult în timpul pandemiei decât în ​​ultimii 14 ani

Distribuie acest articol Oficial Media
Share