31/10/2020

Daniel Cristian Stan: „AJUNGE!”

După o lungă perioadă în care primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, s-a simțit atacat din mai multe părți (platforme sociale, bloguri, site-uri etc.), astăzi a răspuns pe contul personal de Facebook cu un mesaj în care anunță că va fi nevoit să-i acționeze în instanță pe toți cei care i-au adus prejudicii de imagine.

Daniel Cristian Stan: „AJUNGE!”

Redăm mai jos declarația edilului de pe pagina de Facebook:

„AJUNGE!

Pot să înțeleg disperarea unora, care, obligați să devină “celebri”, aleg calea cea mai rușinoasă: pun mâna pe mizerie și încearcă să arunce în alții cu ea. E an electoral și mulți își abandonează orice urmă de rușine. Din păcate!

Asta nu înseamnă că-i voi privi cu lipsă de reacție. Am muncit enorm în acești ani pentru ca toate lucrurile bune să fie „maculate” de câțiva impostori fără ocupație, în principal sub anonimatul unor blogguri false!

Frecvența agresivă și natura denigratoare a postărilor publice, însoțite de fotografii și elemente care conduc la concluzia că persoane fără drept desfășoară acțiuni de supraveghere sau urmărire care m-ar viza și care au ca scop intimidarea, coroborate cu interesul (folosul) electoral evident și declarat public al unora dintre aceste persoane, constituie conținutul constitutiv al CEL PUȚIN 2 infracțiuni: șantajul și hărțuirea!

Totodată, Codul Civil protejează în mod expres viața privată și dreptul la demnitate și la propria imagine, drepturi care îmi sunt profund încălcate prin aceste postări.

Pe această cale, precizez că voi face toate demersurile legale, astfel încât toți acești “bârfitori” de ocazie să fie trași la răspundere, atât penal, cât și civil!

P.S: ce se întâmplă când bagi mâna în mizerie ca să arunci în alții și nu nimerești? Te ștergi pe tine, nu?

#TârgovișteaNuEsteAfacereaVoastră

Distribuie acest articol Oficial Media
Share