Daniel Cristian Stan: Bulevardul Carol I pe ultima sută de metri

O lucrare ce se apropie de final, o zonă în care se impunea ca modernizările să nu dureze prea mult și iată că deja s-a trecut la asfaltare după un interval foarte scurt de la demararea proiectului. 

Stradă legendară a Târgoviștei și totodată cu o aglomerare de instituții importante, va avea curând o haină nouă și modernă.

Daniel Cristian Stan: Bulevardul Carol I pe ultima sută de metri

Start al lucrărilor de  asfaltare și pe Bulevardul Regele Carol I din municipiul Târgoviște, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene!

Primarul Daniel Cristian Stan a declarat că intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Totodată, în zona trotuarului, se realizează canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități.

În cadrul aceluiași proiect, în perioada următoare, vor debuta și lucrările de reabilitare a bulevardului Mircea cel Bătrân.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share