Daniel Cristian Stan, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Târgoviște

Echipa PSD Dâmbovița a depus astăzi dosarele de candidați pentru funcțiile de primar al municipiului Târgoviște și consilieri locali din partea PSD Târgoviște.

Edilul în funcție și candidatul PSD la funcția de primar pentru următorul mandat, Daniel Cristian Stan, a fost însoțit de colegii de organizație și aspiranți pentru Consiliul Local Municipal, la depunerea candidaturilor.

Citește și: Lista de candidați PSD pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște

Peste 19.200 de târgovișteni au semnat pentru susținerea echipei PSD la alegerile locale din toamnă, atât la Primărie cât și la Consiliul Județean Dâmbovița. Liderii social democrați au spus că vor continua proiectele deja începute, dar vor iniția și altele noi. Aceștia au mai precizat că se simt și mai obligați și răspunzători pentru încrederea pe care oamenii le-au oferit-o, și că vor avea grijă să nu-i dezamăgească.

Daniel Cristian Stan, candidat la funcția de primar al municipiului Târgoviște:

”Depunerea candidaturii este un moment deosebit. În 2016 am avut emoții foarte mari, dar acum sunt dublate de o mare responsabilitate, pentru că sunt primar în funcție iar înnoirea mandatului ar însemna faptul că prin activitatea noastră am convins târgoviștenii. Am lângă mine cea mai bună echipă de consilieri locali pe care o prezintă un partid politic, și nu este o exagerare, ci așa este. Oameni cu cariere profesionale deosebite și care înseamnă foarte mult în domeniile în care activează. Depun această candidatură cu gândul de a continua proiectele importante pe care le avem la nivelul municipiului Târgoviște și cu gândul de a demara alte proiecte și investiții utile pentru comunitatea târgovișteană. Cel mai corect angajament este faptul că promit să nu mă schimb și să continui ca până acum. Am convingerea că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor. Suntem o echipă și am convingerea că vom câștiga toate bătăliile.”

Deputatul Corneliu Ștefan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița:

”Vom da un semnal puternic pentru toate echipele din fiecare localitate și pentru administrațiile locale, pentru că avem cea mai puternică echipă pentru a câștiga alegerile. Venim în fața oamenilor cu proiecte concrete. Îi felicit pentru toată activitatea de până acum și le urez succes și pe viitor. Pe 27 septembrie vom merge doar la victorie, vom câștiga Primăria Municipiului Târgoviște, majoritate în Consiliul Local și președinția Consiliului Județean Dâmbovița.”

Imagini de la conferința de presă:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share