31/10/2020

Targoviste – Piata Revolutiei se afla in reabilitare

Primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan, a facut astazi o vizita in teren pe santierul aferent proiectului “Reabilitare si Modernizare Piata Revolutiei, Municipiul Targoviste”, proiect care va transforma total intreaga zona pietonala care porneste de la Bulevardul Libertatii, prin fata fostei cofetarii “Casata”, catre Primaria Targoviste, precum si trotuarul din fata blocurilor C, pana la sediul ITM Dambovita.

“In linii mari, sunt realizate lucrari de desfacere integrala a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferentiat, in functie de specificul suprafetei, se va instala mobilier urban modern (banci cu copertina, rastel pentru biciclete, zona de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fantani de baut apa), iluminatul exterior urmand a fi inclusiv incastrat in pavaj. La aceasta data deja a inceput montarea pavajului.
Totodata, se vor crea generoase spatii verzi gazonate si vor fi plantati aproximativ 600 de arbori și arbuști, ca parte a investiției amintite.
 Valoarea contractului este de 1.844.560 lei, iar durata de executie nu va depasi iarna!” a spus Daniel Cristian Stan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share