Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, mesaj cu ocazia Galei Performanței în Educație 2023

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, mesaj cu ocazia Galei Performanței în Educație 2023
”A fost și va rămâne unul dintre momentele mele preferate ca primar. „Gala Performanței în Educație” reprezintă oglinda a tot ce are mai bun, mai frumos și mai prețios această comunitate: elevi înzestrați, sprijiniți de dascăli cu har, copii care au depus eforturi extraordinare și au devenit cei mai buni dintre cei buni. Este impresionant să-i avem aici, printre noi; ASTĂZI, le suntem recunoscători pentru cum vom fi MÂINE. De ei depinde, în mare măsură, ce vom reuși să construim pe mai departe și dacă acel ceva va fi serios, de calitate, pe termen lung. Adică așa cum au demonstrat că pot, în diferite domenii, încă de acum.
Depinde, însă, și de noi, cei din jurul lor, dacă vom ști să-i ținem aproape și să le spunem că pot performa și acasă, și în orașul lor, și în țara lor. Familie – comunitate – autorități publice, toți le suntem datori acestor copii, începând de acum.
Vă mulțumesc tuturor pentru performanțele obținute, elevi, profesori și părinți deopotrivă! Târgoviștea e mândră de voi!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share