Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Daniel Cristian Stan reales președinte al organizației PSD Târgoviște

Daniel Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște și secretar general al organizației PSD Dâmbovița a fost reales în seara de 27 octombrie 2022 lider al organizației PSD Târgoviște. Susținerea a fost covârșitoare, unanimitate de la simpli membri până la vicepreședinți, oameni cu funcții de conducere în partid, parlamentari și mai ales, sprijinul total și necondiționat al președintelui Corneliu Ștefan. 

Daniel Cristian Stan reales președinte

Încă de la debutul Conferinței de alegeri am transmis pentru cititorii noștri câteva imagini pe care vi le oferim și aici:

Primarul târgoviștean, Daniel Cristian Stan, a declarat:

În primul rând, un uriaș #Mulțumesc pentru colegii mei. Am spus de atâtea ori, declar și aici, cu mândrie: vă respect și vă sunt recunoscător pentru faptul că formăm o echipă atât de bine legată, atât de puternică, atât de frumoasă. E meritul vostru🙏
Am fost reales președinte al PSD Târgoviște, organizație-etalon în județul Dâmbovița, motor electoral al partidului. Munca imensă a membrilor PSD Târgoviște a făcut să avem rezultate formidabile în alegeri, scoruri la care, odată (demult), nici nu visam💪 De aici și configurația administrativă actuală, una confortabilă, care a făcut posibilă transformarea în bine a municipiului-reședință în ultimii ani.
Căci despre asta e vorba, onest. Munca politică ne-a dus în poziții decizionale la nivel de administrație, iar munca din acele poziții ne-a adus rezultate politice foarte bune. Și tot așa, din nou și din nou și din nou. O bună recrutare a echipei politice, seriozitatea și buna credință față de ce le-am promis oamenilor au fost mereu atuurile noastre. Aici, la PSD Târgoviște; aici, la PSD Dâmbovița🥇
Mai mult ca niciodată, suntem o echipă. Mai evident ca oricând, suntem în postura de a produce fapte bune în comunitate. Să facem asta în continuare, cu responsabilitate și încredere!

Președintele Organizației PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan:

Felicitări

, Daniel Cristian Stan, pentru noul mandat obținut la conducerea organizației municipale a #PSD #TÂRGOVIȘTE!

Unanimitatea votului ne arată, cât de clar se poate, că organizația pe care o conduci îți recunoaște meritele politice și administrative, de altfel incontestabile.
Sunt convins că, alături de echipa ta, vei reuși să depășești toate performanțele avute până acum.
Felicitări

încă o dată!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share