29/11/2020

De ce se vrea ”execuția” lui Ponta. Este acesta plicul care îl poate distruge pe fostul premier?

Dovada care aruncă în aer scena politică. Un plic dat de fostul premier Victor Ponta, care scoate la iveală cum încerca să scape de procurorul Jean Ucheșelu, care îl ancheta în dosarul “Turceni-Rovinari”, alături de colegul său de partid, Dan Șova. Cea pe mâinile căreia a ajuns plicul este Anca Alexandrescu, realizator Realitatea PLUS, cea care, la vremea respectiva, deținea funcția de consilier onorific al premierului Ponta, scrie site-ul unei televiziuni astăzi.

Ponta

Cozmin Gușă nu a scăpat nicio ocazie de a-l denigra pe Ponta așa că războiul poate fi dus mai mult pe zonă emoțională decât pe cea legală. O știre împrăștiată penetrează mediatic în proporție de 50% indiferent dacă se află în propagandă deschisa ori  închisă. PENTRU CEI NEFAMILIARIZAȚI CU SOCIOLOGIA COMUNICĂRII, PROPAGANDA ÎNCHISĂ ARE LA BAZĂ UN FALS.

Declarația fostei consiliere a lui Victor Ponta

“Am în mână un plic. Este un document secret, o notă primită de la dl. Victor Ponta”, a spus Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS, precizând că Ponta nu a vorbit când i-a dat plicul, ci doar i-a scris ceva pe el, iar ea nu înțelegea cui trebuie să i-l dea sau ce să facă cu el. Se pare că fostul premier voia ca plicul să ajungă la Răzvan Savaliuc, iar Ponta nu ar fi spus niciun cuvânt în momentul în care i-a dat plicul, de teamă să nu fie înregistrat.

Vă reamintim că Savaliuc este cel care a înființat site-ul Lumeajustiției.ro (pe scurt: Luju.ro), cunoscut în breasla presei pentru dezvăluirile, comentariile și analizele de specialitate.

“Am vorbit cu două persoane din presă despre asta (despre plic- n.r.). Nu vreau să le dau numele…”, a mai spus realizatoarea Realitatea PLUS, precizând că i-a fost frică să facă public plicul către persoana vizată, respectiv către Savaliuc. „Ceea ce încerca el să sugereze este că acest procuror este șantajabil și încerca să fabrice un dosar împotriva sa. Mie așa mi-a sunat”, a spus Anca Alexandrescu.

Se pare că fostul premierul a aflat că plicul n-a mai ajuns la “destinatar”, spune Anca Alexandrescu: „Mi-a spus că l-a sunat Coldea (Florian Coldea – fostul șef SRI – n.r.) și i-a atras atenția că a trimis-o pe ea să dea documentul în presă. Întrebarea este cum își permitea Coldea să îl sune pe premierul României de la acea vreme  și să îi spună ce i-a spus și ce relație aveau cei doi?”

Se vrea ”execuția” lui Ponta

Suntem în campanie electorală și ne vom aștepta la atacuri cu cele mai năstrușnice arme. Nu știm ce relevanță oficială și legală are știrea oferită de o televiziune astăzi, mai ales că patronul acesteia este un adversar cunoscut al fostului premier Victor Ponta.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share