De vorbă cu cetățenii Timișoarei despre Costituția României

Cu prilejul Zilei Constituției României, echipa TSD Timisoara a desfășurat o acțiune de informare cu privire la Constituția României, discutând cu cetățenii de toate vârstele despre importanța și rolul legii fundamentale a țării. Cu această ocazie, au fost dăruite sute de exemplare ale Constituției tuturor cetățenilor ce ne-au ieșit în cale.
Timișorenii prezenți astăzi în zona centrală a orașului au primit și un semn de carte care conține și un cod QR care, odată scanat, te redirecționează către un material de informare cu privire la Constituția României, pregătit de echipa TSD Timișoara.
Ziua de 08 decembrie a fost proclamată în anul 1995 „Ziua Constituției României”. Suntem informați alături de TSD Timișoara.
Având în vedere că pe data de 08 decembrie sărbătorim Ziua Constituției, am hotărât împreună cu toți colegii mei să organizăm o acțiune prin intermediul căreia să dăruim cetățenilor câte o Constituție. Interacțiunea cu oamenii a fost excepțională. Am discutat cu aceștia despre rolul și importanța legii fundamentale a țării și am atins subiecte importante, precum drepturile noastre constituționale.. – Geanny Mărinică, prim-vicepreședinte TSD Timișoara.
Cunoașterea legii fundamentale a țării noastre contribuie esential la dezvoltarea societății în care trăim, deoarece învățăm despre separația puterilor în stat sau despre drepturile și libertățile fundamentale. Acțiunile noastre se bazează foarte mult pe dezvoltarea și informarea cetățenilor, iar această acțiune face parte dintr-o serie de acțiuni pe tema educației ce se vor desfășura pe termen lung, în mod regulat. – Răzvan Barta, președinte TSD Timișoara.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share