Declaraţii Nicolae Croitoru şi Ioan Mera înainte de meciul Poli – Şelimbăr

Echipa noastră are parte sâmbătă de un duel extrem de important în play-out-ul Ligii 2. Politehnica Timişoara joacă acasă cu CSC 1599 Şelimbăr, o contracandidată la evitarea poziţiei de baraj. Alb-violeţii au o singură opţiune: victoria!
„Suntem înaintea unui joc extrem de important, poate cel mai important din acest sezon, pe care nu ni-l doream, dar, din păcate s-a ajuns şi la această situaţie. Cred în acelaşi timp că e un examen de maturitate şi mă gândesc că trebuie să demonstrăm că înţelegem ce club reprezentăm, ce culori reprezentăm. Trebuie să înţelegem că suntem datori faţă de toţi cei care ne susţin şi această datorie trebuie să o întoarcem în jocul de sâmbătă prin tot ceea ce facem în cele 90 de minute în teren. Sigur că va fi un joc dificil, întâlnim o echipă, care deşi a început destul de greu acest an, în ultimele etape a înregistrat două rezultate pozitive, e o echipă în creştere şi în componenţa căreia se regăsesc jucători cu C.V.-uri interesante, cu meciuri în prima ligă din Franţa, Portugalia, Moldova, Azerbaijan, cu meciuri internaţionale. Însă cred că acest lucru e mai puţin important şi cel mai important lucru este modul în care noi vom reuşi să ne capacităm. Modul în care vom înţelege că trebuie abordat acest joc, şi cu sufletul şi, aşa cum spuneam, mai departe, la final să putem să plătim şi noi din datoriile pe care sezonul acesta, cel puţin, le avem faţă de cei care ne-au susţinut”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.
„Ne aşteaptă sâmbătă un meci, nu greu, foarte greu. Nu avem decât varianta victoriei. Şansa noastră să ne salvăm e să batem în toate meciurile. Nu aş vrea să ajungem la baraj. Şi trebuie să demonstrăm că până acum ce s-a întâmplat a fost un accident, meciurile ce au trecut… şi că nu merităm să fim acolo în clasament. Trebuie să fim concentraţi 100% şi să dăm totul pe teren sâmbătă. Cu siguranţă dacă nu o să câştigăm suporterii nu o să mai accepte o nouă înfrângere sau un egal. Mereu este o presiune la noi, dar acum este una mai mare, e şi presiunea rezultatului şi suntem conştienţi cu toţii că doar concentraţi şi să dăm 100% pe teren avem o şansă să câştigăm, dacă nu, o să păţim precum în meciurile trecute şi nu mai vrem aşa ceva”, a spus şi căpitanul Ioan Mera.
Echipa noastră nu se poate baza pentru acest joc, din motive medicale, pe portarul George Păduraru, Cristian Scutaru şi Alexandru Iamandache.
Partida Politehnica Timişoara – CSC 1599 Şelimbăr se dispută sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 12:30, pe stadionul „Ştiinţa”, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii 2. Înaintea acestei runde alb-violeţii ocupă locul 5 în grupa A, cu 24 de puncte, şase mai puţine decât gruparea sibiană, aflată un loc mai sus, dar şi cu un joc în plus.

Informaţii bilete: https://www.sspolitehnica.ro/bilete/
Mai multe declaraţii sunt disponibile pe site-ul oficial. De asemenea, la orele serii va fi disponibilă conferinţa de presă şi în format video pe pagina de YouTube.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share