Părul alb nu mai este o problemă. Cel mai bun produs pentru a-ți recăpăta culoarea părului

Când albești te simți căzut și fizic și psihic. Am întâlnit oameni care erau doborâți doar de simplul fapt că le dădea sentimentul de bătrânețe. Uleiul ForgetWhite iți aduce părul la culoarea inițială și efectiv te reîntoarce la viață. Ăsta e cuvântul potrivit: ”Bucuria de a trăi!”

Erai brunetă sau blondă dar ai albit și te trezești la metrou cu un tânăr care din politețe îți spune ”stai jos mamaie”. Ce ar mai fi de comentat după un astfel de episod. E ca și cum lumea ta a apus. Pentru bărbați este și mai rău pentru că oricât ar încerca să păcălească aspectul cu o vopsea, barba îi rămâne albă. Plus ca după trei zile se vede albul de la rădăcină și mai degrabă cade în penibil decât să se simtă plin de vitalitate. Eu nu sunt o persoană care crede că tot ce zboară se mănâncă și am avut nevoie de timp ca să mă conving de efectele benefice ale uleiului ForgetWhite. Sunt mai degrabă suspicioasă și până nu întorc pe toate părțile o problemă nu mă grăbesc să dau un verdict.

Este o lume de mituri online și devine greu să ai încredere în ceva, însă trebuie mers pe cercetări științifice și pe referințe de la persoanele care au folosit acest ulei. Eu dacă am venit acum să îl recomand prietenilor și rudelor este cât se poate de clar că dețin toate informațiile și pot spune că le ofer ceva care chiar are un efect miraculos. Și am vorbit despre întoarcerea părului la culoarea inițială dar desigur că are mult mai multe beneficii.

  • Repigmentează firele de păr – scalp, perciuni, sprâncene
  • Hidratează scalpul și elimină mătreața
  • Întărește rădăcina firului de păr
  • Încetinește căderea părului

Partea medicală este ultra-dovedită și puteți găsi referințe și recenzii de la persoane cunoscute, de la persoane publice care l-au utilizat cu succes, așa că puteți comanda produsul fără niciun fel de reținere.

Persoana de contact: Necula Viorica

Tel+whatsapp: 0729029346

Email: neculaviorica11@yahoo.com

Un mare avantaj pe care îl veți avea este acela că există și o latură financiară de mare efect pentru dumneavoastră și care vă poate genera venituri subtanțiale și de lungă durată. În câteva cuvinte ca să rezum v-aș spune doar atât: după ce ați achiziționat produsul primiți un cod unic de licență și oricine cumpără la recomandarea dumneavoastră, automat, vă generează venituri. Și efectiv nu faceți nimic, întrucât dacă vă vede vecinul, colegul de birou, vărul, sau orice cunoștință, va vrea să cumpere la rândul lor și se înțelege de la sine că toate aceste comisioane vă intră în cont. Și ei la rândul lor trec prin aceeași poveste, dau mai departe uleiul ForgetWhite, produs care va puncta mereu în dreptul dumneavoastră fără să mai feceți nimic. Aceasta este partea de câștig care poate dura tot restul vieții, după achiziționarea pachetului de start. Sunt clienți care au devenit, aș putea spune bogați, doar pentru că au cumpărat pachetul de start și apoi lucrurile au mers de la sine aducându-le în jur de 3000 de dolari lunar.

Daca din pozitia de Partener pana la cea de vanzator, fiecare vinde doar cate un Pachet de Start la doua saptamani cu consecventa.

Asta in principiu insemnand ca in prima luna echipa sa includa 3 membri (P + 2*D), in luna doi 9 membri (P + 4*D + 4*d) si asa mai departe timp de un an, echipa ramificandu-se.

Asa ca am facut calculul si am vazut ca dupa un an, valoarea comisoanelor directe + indirecte este de peste 32000 USD, asta insemnand peste 2700 USD in medie, lunar. Deci, curaj, aveți liber la viață!

Persoana de contact: Necula Viorica

Tel+whatsapp: 0729029346

Email: neculaviorica11@yahoo.com

Produsul Forgetwhite este un ulei organic 100%, made in USA, sosit pentru prima data in Europa. Potrivit pentru toate tipurile de par, acest ulei este o combinație echilibrata de antioxidanți si acizi grași nesaturați, acționează izolând si protejând rădăcina firului de par, astfel încât este împiedicat procesul de oxidare a MELANINEI (pigmentul care da culoare firului de par).

Prin folosirea uleiului la nivelul scalpului, se oprește procesul de oxidare, melanina poate acționa din nou iar firul de par își recăpăta culoarea naturala !

RESVERATROLUL, unul dintre cei mai importanți antioxidanți cunoscuți la ora actuala in lumea științifică, repigmentează firele de par, hidratează scalpul, întărește rădăcina firului de par, acesta devine mai mătăsos, mai lucios, încetinește căderea lui. De asemenea, se pigmentează sprâncenele, perciunii, parul de pe piept, se elimina matreata si alte probleme ale scalpului ( coji, iritații diverse).

Produsul Forgetwhite are efect asupra coșurilor, acneei, le usucă. Prin utilizarea zilnica, acest produs minune, intensifica circulația sângelui in zona scalpului si contribuie la procesul de hidratare a acestuia si foliculilor de par, îmbunătățind calitatea pielii si a părului.

Persoana de contact: Necula Viorica

Tel+whatsapp: 0729029346

Email: neculaviorica11@yahoo.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share