Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Denis Țâncu medaliat cu aur la Campionatul Național de Box de la Bacău

Vești bune pentru Târgoviște, Denis Țâncu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Box pentru Tineret 2023, competiție majoră care a avut loc la Bacău în perioada 27 noiembrie-2 decembrie.

Denis Petrișor Țâncu este pregătit de Adrian Dușmănescu – instructor sportiv

Denis Țâncu medaliat cu aur la Campionatul Național de Box

Țâncu Denis Petrișor este antrenat de Adrian Dușmănescu, instructor sportiv din Târgoviște și participă în competiții pentru clubul din Câmpulung Muscel, condus de Mihai Trandafir.

Urmărește un video cu Campionul, aici!

La Cupa României pentru Tineret de la Brăila, Denis a mai obținut un rezultat bun, medalia de bronz, la fel ca și colegul său Mihai Miron, tot bronz. Ambii elevi sunt pregătiți de Adrian Dușmănescu.

Denis Țâncu medaliat cu aur la Campionatul Național de Box

Dacă în Cupa României Ștefan Așchiopoaiei din Iași a luat aurul in martie 2023 la Brăila, după luni bune de antrenament alături de instructorul său, Adrian Dușmănescu, Denis Țâncu îl invinge în finală chiar pe deținătorul cupei, pe Ștefan Dorinel Așchiopoaiei la categoria 92kg.

Am stat de vorbă într-un interviu în exclusivitate, cu cel care pune suflet și muncă alături de Denis, Cu Adrian pe care, personal îl cunosc de câțiva ani. Veți fi uimiți cu câte se confruntă un instructor sau un antrenor, la câte trebuie să renunțe și câte sacrificii e nevoit să facă pentru a aduce un aur, o centură, pentru a scoate un CAMPION.

Adrian Dușmănescu și primul său campion. Denis Țîncu este campionul României la box

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">