Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adrian Dușmănescu și primul său campion. Denis Țîncu este campionul României la box

Dedicat sporturilor de contact, împătimit al boxului de ani de zile. Dușmanu, așa cum îl știu prietenii, scoate primul campion național. Adrian Dușmănescu este fost luptător de kickboxing și de peste zece ani a luat o decizie, mai mult cu sufletul, spune el, de a rămâne fidel boxului. De atunci s-a antrenat, dar a antrenat și alți tineri prin diverse săli, neavând un club propriu și o sală doar a lui.

Adrian Dușmănescu și primul său campion

După două medalii de bronz, munca lui Adrian este încununată cu rezultatul maxim pe care îl poate dori un antrenor, acela de a scoate un Campion. Și la început de decembrie, elevul său, Denis Țîncu a devenit campionul României la tineret 92 kg. Detalii aici!

Uneori poate fi frustrant să muncești atât din postura de instructor sportiv, să știi că tragi din greu cu elevii tăi, ai senzația că este un efort ”în zadar”, au fost cuvintele lui Adrian. Dar este mulțumit ca are o colaborare cu un club. că are un partener care se implică în competiții și așteaptă să-i vină rândul, să devină antrenor și să înființeze propriul club.

Adrian Dușmănescu: drumul este lung, faci multe sacrificii

Cristi Iordache: Ce vesti din sport avem pentru Targoviste, mai exact din sportul de contact, din box?

Adrian Dușmănescu: Țîncu Denis Petrișor  a ieșit campion național la categoria 92kg la Campionatul Național de Box pentru Tineret, competiție care a avut loc la Bacău din 27 noiembrie pînă în 2 decembrie.

C.I: Când ai inceput să pregatesti tinerii si cand ai luat această opțiune serioasă, de a face performanță cu elevii tai?

A.D: Începutul a fost foarte greu nefiind sprijinit de nimeni. Eu sunt un îndrăgostit de box și nu mă vad făcând altceva. Am antrenat prin diferite săli reușind cu patru luni în urmă înființarea si utilarea unei săli în incinta Casei Sindicatelor din Târgoviște. Sunt multe de povestit…

Urmăriți un scurt video!!!

C.I: Câteva momente importante care merită știute de cititorii noștri?

A.D: Ca instructor sportiv, particip cu elevii mei printr-un parteneriat cu un club de box din Campulung Muscel detinut de Mihai Trandafir, eu antrenând elevii iar el ocupându-se de participarea la competitii, sparinguri și chestiunile oficiale. Am făcut această școală de instructori acum doi ani, dar drumul este lung, faci multe sacrificii în timp, în bani, investești ore și zile din viața ta ca să poți crea o sală de antrenament cu cele necesare, ca să fii alături de copii și să-l îndrumi pe fiecare în parte, sa ai timp pentru toate.

Adrian Dușmănescu și primul său campion național

C.I: Cum a decurs perioada de pregătire dinaintea campionatului?

A.D: Faptul că am avut aici la Casa Sindicatelor, sala mea, ne-a ajutat să ne concentrăm pe campionatul national. În martie luase bronzul la Brăila în Cupa României și știam că dacă ne concentrăm bine pe antrenamente și muncim din greu poate deveni CAMPION, poate aduce aurul României la Târgoviște.

C.I: Te așteptai la aceste rezultate, vor mai veni din urmă sportivi de top?

A.D: Două medalii de bronz la Cupa României de Tineret prin Țîncu Denis Petrisor si Mihai Miron sunt motivante și te fac să speri la mai mult. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională, Denis a adus centura la Târgoviște, este campionul României. Normal, cred în elevii mei și cu siguranță vor veni rezultate bune. Acum am început o colaborare cu un club de la Câmpulung Muscel. Dar ca un împătimit al boxului mi-am propus și eu câteva proiecte. Unul dintre planurile de viitor este să fac școala de antrenori și să reușesc să deschid clubul meu.

Contributor: Luana David

Video și social-media: Oana Grigore

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">