Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Carmen Holban alături de cetățenii județului Dâmbovița

Deputat Carmen Holban face parte din Circumscripția electorală cu numărul 16 a grupului parlamentar PSD din Dâmbovița. Domnia sa activează în Comisia pentru Sănătate și Familie, iar până în prezent a inițiat 13 propuneri legislative, dintre care una promulgată ca lege și se referă la salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Deputat Carmen Holban alături de cetățenii județului Dâmbovița

 Deputat Carmen Holban

 „Strădania de a păstra legaura strânsă cu alegătorii este un act natural, izvorât atât din respect, cât și din grija pentru destinul nostru comun, ca dâmbovițeni. Orice dialog este întotdeauna constructiv. Ne bucurăm de fiecare solicitare primită din partea locuitorilor județului Dâmbovița, pentru că vrem să le putem îndeplini așteptările! Tot ceea ce facem este pentru a realiza programul de guvernare pe care ni l-am asumat în fața cetățenilor. Este bine să fim mereu printre oameni, iar ei trebuie să aibă încredere în PSD că este un partid puternic și unit.” deputat Carmen Holban.

Program audiențe

Doamna deputat Carmen Holban este alături de cetățenii județului Dâmbovița atât prin deplasările în teritoriu, cât și prin audiențele din Târgoviște și Moreni.
Program audiențe vinerea de la ora 8:00 la 10:00 la sediul PSD, iar de la ora 10:00 la Consiliul Județean Dâmbovița etaj 5, cam. 114.
Înregistrările se fac la sediul partidului.
Joia audiențe în teritoriu la Moreni de la ora 16:00, la sediul PSD Moreni.
Pentru înscrieri la telefon: 0730811132
Citeste si:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share