09/12/2021

Deputat Carmen Holban alături de medici, de vârstnici și de toți cei care fac onoare comunei Cândești

Carmen Holban a fost prezentă, așa cum ne-a obișnuit, în mijlocul oamenilor, de această dată în comuna Cândești, la invitația doamnei primar Georgeta Popa. De la eveniment nu au lipsit președintele CJD, Corneliu Ștefan, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea și deputatul Radu Popa.

Carmen Holban

Sărbătoarea a avut în prim-plan premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani dar suita de manifestări a fost completată cu oferirea titlului de cetățean de onoare domnului Gheorghe Necula pentru merite militare. Acesta a făcut parte din detașamentul forțelor aliate de menținerea păcii în Afganistan. De asemenea, a fost celebrat la vârsta de 102 ani, un veteran din Al Doilea Război Mondial, fiu al comunei Cândești.

Deputat Carmen Holban:

”Doctori care de-a lungul carierei s-au luptat pentru sănătatea noastră, așa cum o fac și medicii noștri în această perioadă, un venerabil veteran de 102 ani care a trecut prin al Doilea Război Mondial, un cadru militar care a servit țara în Afganistan, cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Pe toți aceștia i-am sărbătorit, astăzi, în comuna Cândești, alături de doamna primar Georgeta Popa.
Tuturor, sănătate și „La mulți ani”!”

Carmen Holban: Lui Cîțu nu-i pasă de durerile oamenilor. Închide ușa spitalelor pentru bolnavii cronici

Carmen Holban: Cîțu este sursa celor patru crize majore care au destabilizat România!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share