Carmen Holban: Lui Cîțu nu-i pasă de durerile oamenilor. Închide ușa spitalelor pentru bolnavii cronici

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a transmis astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un mesaj cu privire la alocarea financiară (peste 1 miliard de lei din Fondul de rezervă bugetară), făcuta de premierul Cîțu, recent demis.

Astfel, 2.514 comune din România au primit o finanțare în valoare totală de 614.873.000 lei, 194 orașe – 95.588.000 lei, iar 123.346.000 lei au fost alocați pentru 48 de municipii.

Dâmbovița a primit doar 1 milion de lei, bani care, și noi credem, că vor putea fi folosiți pentru scobitori sau lumânari, în caz de necesitatea fiecărui cetățean, după atâtea valuri…

Carmen Holban, declarații pe larg:

 • „Suntem într-o situație extrem de gravă.
  Cîțu lasă în jurul lui un dezastru.
  Consiliul Judetean Dâmbovita, sub tutela căruia se află Spitalul Județean de Urgența Târgoviște, a primit peste 1 milion de lei. Factura de utilități la spital este de 700.000 lei lunar. Peste 2 milioane pana la sfârșitul anului.
 • Declarațiile patetice făcute de Cîțu, că nu știe de ce a fost demis, ne fac să înțelegem că nu știe pe ce lume trăiește acest om.
 • Există solicitari din partea Spitalului Moreni pentru banii necesari de gaze si curent. Managerii spitalelor sunt disperati că nu au banii necesari si nu pot ține pacientii în astfel de condiții.

 • Cîțu își dovedește incompetența și în ceea ce privește numarul cazurilor crescute din sistemul educațional.
  S-a luat acea decizie benefică prin care copiii s-au intors la școala, insă, datorită incapacitații acestui ministru al sănătății și educației, de a nu efectua teste săptămânale, copiii au ajuns iar în online. Numărul de cazuri a crescut cu 63% în domeniul educațional.
 • Asistăm la o dramă fără precedent. Tandemul Iohannis – Cîțu, în combaterea pandemiei, s-a dovedit dezastruos.
 • Nu mai sunt medicamente. Nu exista oxigen în spitale. Valul 4 venea, se știa dar dânșii nu au auzit de prevenție.
 • Situație extrem de dificilă în România care a ajuns in pragul de 300 de decese si 15.000 de infectări pe zi. Iohannis mințea și ne asigura că valul 4  îi găsește pregătiți și că pandemia se apropie de sfârșit. Nu au testat, nu au vaccinat, nu au alocat fonduri pentru medicamente, paturi la ATI, Remdesivirul lipsește în spitale. La SJUT se mai găsesc 39 de flacoane. Aceste soluții le putem găsi dacă punem oameni competenți.
 • Lui Cîțu nu-i pasă de durerile oamenilor bolnavi. Închide ușa spitalelor pentru bolnavii cronici.
 • 6000 de pacienti au murit lunar pentru ca nu au avut acces la tratament. Sa-i salvăm pe pacienții de covid, dar nu în detrimentul bolnavilor cronici.
 • Record tragic de la Casa națională de asigurări de sanătate, 88% din bolnavii de cancer au decedat în 2020. Li se face acelasi lucru prin inchiderea spitalelor. De aceea Cîțu a fost trimis la lada de gunoi a istoriei.”

 

Citește și:

Carmen Holban: Cîțu este sursa celor patru crize majore care au destabilizat România!

Carmen Holban, deputat – mesaj de Ziua Internațională a Farmacistului

Carmen Holban: Este necesară o colaborare mai bună între parlamentarii dâmbovițeni pentru sistemul de sănătate

Carmen Holban alături de copii la deschiderea noului an școlar

Carmen Holban, deputat: Nu s-au înțeles cum să-și împartă banii, în funcție de interesele lor politice!

Carmen Holban: Iarna care se apropie găsește 200.000 de gospodării în pragul debranșării

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share