14/05/2021

Deputat Carmen Holban: O tragedie enormă care putea fi evitată dacă spitalele nu ar mai fi folosite de Guvern în lupta politică

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, transmite sincere condoleanțe familiilor pacienților decedați în spitalul de la Neamț, în incendiul care a distrus Secția ATI.
„O tragedie enormă, dar care ar fi putut fi evitată, dacă spitalele nu ar mai fi folosite de Guvern în lupta politică.”
Vreau să subliniez doar trei aspecte cu legătură directă cu tragedia de la Neamț:
• La spitalul de la Neamț, pe-ne-le-ul domnului Iohannis a numit manager un patron de pompe funebre.
Spitalul de la Neamț putea fi ajutat în tratarea pacienților de Spitalul ROL 3 NATO de la Lețcani, care are 150 de paturi de ATI, dar Guvernul pe-ne-le nu a dorit să îl pună în funcțiune pentru că era făcut de aleșii PSD.
• Guvernul pe-ne-le nu folosește Spitalul ROL 3 NATO de la Lețcani, dar a risipit 3 milioane de euro pe un spital gonflabil, neconform, nerecepționat și nefuncțional, la Bacău.
În tot acest timp, alegerile sunt singura prioritate a pe-ne-le-ului lui Iohannis. Nu sănătatea, nu viața românilor! Știau că sunt probleme, știau că sunt și soluții, dar nu le-au acceptat pentru că veneau de la PSD. Această tragedie este rezultatul suprapunerii politizării și incompetenței Guvernului pe-ne-le!” a explicat Carmen Holban într-un mesaj publicat pe pagina de facebook.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 11200020

Distribuie acest articol Oficial Media
Share