Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Carmen Holban – Ziua Comunei Șotânga

Consiliul Local și primarul localității Șotânga au organizat în data de 6 august 2022 un concert dedicat zilei comunei unde au fost prezenți pe scenă numeroși artiști – Alesis, Alexandra Ungureanu, Diana Matei și Taraful Cleante, Valentin Sanfira, Laura Olteanu, Diana Bișinicu, alături de Ansamblul Folcloric Chindia – Târgoviște sub bagheta dirijorului Ionuț Dumitrescu.
Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a fost invitată la acest eveniment și alături de colegii parlamentari și cei din aparatul administrativ local și județean, a transmis un gând bun locuitorilor adunați la ceas de sărbătoare.
Șotânga este o comună care, pe zi ce trece, devine tot mai frumoasă și primitoare! S-au schimbat multe lucruri în bine în Șotânga și asta se datorează atât locuitorilor ei, cât și celor care administrează această comunitate.
Astăzi, de ziua comunei, alături de colegi și prieteni, am mers la Șotânga pentru a ne bucura alături de oamenii din localitate de surprizele pregătite de primarul Constatin Stroe și echipa lui de la primărie.
La Mulți Ani, Șotânga!
La Mulți Ani tuturor!”, a precizat Carmen Holban pe pagina de social media.
Oficial Media - Deputat Carmen Holban - Ziua Comunei Șotânga
Oficial Media – Deputat Carmen Holban – Ziua Comunei Șotânga

Distribuie acest articol Oficial Media
Share