Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Oana Vlăducă: ” Așa ceva doar la evenimente de înaltă ținută vedem!” – Primăvara Clasică Europeană

Teatrul Tony Bulandra a găzduit marți, 9 mai 2017, cea de-a IV-a ediție a manifestării Primăvara Clasică Europeană. În cadrul spectacolului au fost interpretate arii internaționale celebre în acompaniamentul Orchestrei Simfonice „Muntenia”, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Soliștii acestei ediții au fost: sopranele Ana Cebotari, Tatiana Caisîn, Daniela Cârstea și tenorii Vlad Miriță, Florin Georgescu, Liviu Indricău.

Primăvara Clasică Europeană

 

Un eveniment pentru care Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște merită aplauzele noastre. Ediția a IV-a cu o reprezentație artistică de excepție, încă nu ne permite să ieșim de sub influența magiei spectacolului melodic.

Primăvara Clasică Europeană 2Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște felicitând protagoniștii serii muzicale
Galeriile foto și informațiile le veți găsi atât în ziarul Oficial Media , cât și în singura revistă de educație, cultură, artă și artele spectacolului din regiune – ARTELE SPECTACOLULUI.

Galerie foto selectii, click aici!
Felicitări scenei, felicitări organizatorilor!

Galerie foto orchestră, click aici!

Primăvara Clasică Europeană

Se cuvine să felicităm interpreții și organizatorii pentru așa o seară magică, însă, de asemenea, mulțumiri doamnei deputat Oana Vlăducă! Domnia sa, din Comisia de Cultură a Camerei Deputaților va putea să determine un traseu ascendent cultural pentru orașul Târgoviște. Nu mai este de ajuns să trăim cu gloria trecutului: Târgoviște trebuie să fie un nume de referință în cultura națională, și-acum, așa cum a fost mereu!

Toate materialele publicistice aparțin www.oficialmedia.com

Doamna Oana Vlăducă, deputat PSD, și-a exprimat admirația și susținerea declarând publicației noastre:

Primăvara Clasică Europeană devine o frumoasă tradiție în Cetatea de Scaun. A ajuns la a IV-a ediție și nivelul este foarte, foarte ridicat. Asta doar la evenimentele de înaltă ținută vedem. Personal, sunt mândră că un spectacol de excepție face parte din circuitul cultural târgoviștean, dâmbovițean. El este important nu doar prin spectaculozitatea cu care încântă publicul, ci și prine ducația pe care o oferă. Nimic nu e mai frumos decât să educi prin spectacol, să nu pară ceva forțat, ci o plăcere. Meritele…Meritele aparțin tuturor celor implicați.

Și încep cu organizatorii, cei care susțin de 4 ani evenimentul – Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură. Apoi, îl aplaud pe maestrul Daniel Jinga, unul dintre cei mai compleți și moderni dirijori, el însuși un „spectacol” de om. În fine, dar deloc la sfârșit, artiștii Orchestrei Simfonice sunt cei care dau viață acestui eveniment incredibil și mă înclin în fața lor. Și aseară am avut ocazia să urmăresc un spectacol de excepție. Și nu exagerez cu vorbele. De excepție a fost, iar emoția și bucuria sălii îmi confirmă ce spun. Anul viitor sper să fie vremea frumoasă și să organizăm evenimentul în aer liber, pentru a se bucura de el cât mai multă lume. Merită!” (deputat PSD, Oana Vladuca)

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share