Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Indemnizație de creștere a copilului de 15.000 euro pe lună pentru un fotbalist târgoviștean

Claudiu Voiculeț
Claudiu Voiculeț

Fotbalistul târgoviștean Claudiu Voiculeț, care are multe prezențe la nivelul Ligii 1, ar urma să încaseze o indemnizație lunară de creștere a copilului de 15.000 euro.

Suma este imensă ținând cont de nivelul de trai din România, dar și faptul că sunt mulți oameni care trăiesc de azi pe mâine. Cazul lui Claudiu Voiculeț, care a jucat la echipe ca Farul Constanța, Pandurii Tg. Jiu, Steaua, CFR Cluj sau ASA Tg. Mureș, a fost dat exemplu negativ de Lia Olguța Vasilescu. Ministrul Muncii a vorbit despre plafonarea de creștere a copilului, dând exemplu cazul lui Voiculeț, dar și al unui avocat din București care ar încasa lunar 35.000 de euro. Inițial, Lia Olguța Vasilescu declarase că târgovișteanul ar fi cel care încasează 35.000, însă apoi s-a corectat.

Voiculeț: “Indemnizația asta nu mi s-a acordat așa, pur și simplu”

“Am văzut că ar exista avocați, executori judecătorești care iau și 160.000 de lei pe lună pentru creșterea copilului, deci nu văd de ce eu sunt problema pentru Guvern! Indemnizația asta nu mi s-a acordat așa, pur și simplu, s-a verificat contractul pe care l-am avut, s-au făcut verificări și la Fisc în legătură cu contribuțiile mele”, s-a apărat fotbalistul târgoviştean într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

303 meciuri a jucat Claudiu Voiculeț în Liga 1
200.000 de euro a fost salariul anual încasat la CFR Cluj, care a fost luat în calcul la cererea de acordare a indemnizației.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share