31/05/2020

Deputatul Dumitru Lupescu: Alianța USR PLUS are deja pregătite soluții de guvernare responsabilă

Deputatul Dumitru Lupescu: Alianța USR PLUS are deja pregătite soluții de guvernare responsabilă, măsuri imediate care să vindece România după trauma PSD și are oamenii capabili care să le pună imediat în aplicare.

Alianța USR PLUS

Ca semnatar al moțiunii de cenzură și parlamentar care a votat “DA” pentru plecarea de la guvernare a PSD, pot spune că opoziția din care face parte și USR și-a făcut datoria față de cetățenii onești ai României.

După aproape 3 ani și 3 guverne haotice, incompetente și iresponsabile, PSD a pierdut puterea și s-a prăbușit azi în Parlament.

Toti parlamentarii care au votat azi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă trebuie să meargă până la capăt și să redea puterea cetățenilor cât mai repede.

Alianța USR PLUS și candidatul la președinție Dan Barna consideră că trecerea moțiunii de cenzură este doar un prim pas pentru organizarea de alegeri anticipate parlamentare, nu o ocazie de a prelua guvernarea fără legitimitate prin jocuri politice.

O nouă majoritate trebuie să fie legitimată, cât mai repede, prin votul cetățenilor României.

Îi cerem președintelui Klaus Iohannis să convoace consultări cu toate forțele politice responsabile din România și să prezinte de urgență un calendar prin care – respectând Constituția – să fie declanșate alegeri anticipate parlamentare.

Partidele care au votat azi moțiunea de cenzură au obligația morală să continue să respingă în Parlament două propuneri de prim-ministru și să revină în fața cetățenilor români care să voteze o nouă majoritate legitimă.

Alianța USR PLUS are deja pregătite soluții de guvernare responsabilă, măsuri imediate care să vindece România după trauma PSD și are oamenii capabili care să le pună imediat în aplicare.

USR nu va tăia salarii și pensii, nu va reduce cheltuielile justificate pentru proiectele de folos public aflate în derulare!

Dumitru Lupescu
Deputat USR de Dâmbovița
Presedinte USR Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share