Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputatul Gabriel Plăiașu s-a alăturat lui Ludovic Orban. Vor pune bazele Partidului Forța Dreptei

Om politic liberal, actual deputat în Parlamentul României dar și în alte două legislaturi -2004-2012-, Gabriel Plăiașu a decis că nu poate face rabat de la principiile liberalismului autentic.
Deputatul Gabriel Plăiașu
Deputatul de Dâmbovița a refuzat categoric haosul creat de impunerea unui președinte artificial și un birou executiv compromis, care-și ”înșeală propriul electorat”, după cum afirmă Plăiașu în declarația sa. Să nu uităm că o bună perioadă de timp, Ludovic Orban a fost președintele Organizației PNL Dâmbovița, și-atunci nu este de mirare să existe și o amiciție între cei doi liberali cu ștate vechi, laolaltă, desigur, cu ideologia valorilor dreptei.

Deputatul Gabriel Plăiașu:

”M-am hotărât să părăsesc PNL după 30 de ani de activitate dedicată exclusiv acestei formațiuni și să mă alătur lui Ludovic Orban într-un nou proiect politic, menit să reunească toate ideile și principiile liberalismului. Din păcate, PNL a decis să-și înșele propriul electorat mergând la braț cu PSD și să-i dezamăgească pe cei care ne-au oferit încrederea, însă eu nu pot merge pe calea minciunii și a disprețului față de oamenii care ne-au susținut în urmă cu un an.
Așadar, împreună cu alți colegi parlamentari, punem, în aceste momente, bazele partidului Forța Dreptei, formațiune care va însuma toate valorile de dreapta, conturate cu o puternică tușă națională. Va fi o construcție dedicată tuturor acelora care simt că le-a fost deturnat votul de la alegerile parlamentare din 2020, tuturor celor care au idei, proiecte și inițiativă, tuturor celor care știu că liberalismul înseamnă altceva decât înțelegerile de culise și protejarea propriilor interese.
Vă așteptăm alături de noi!”

Citește și:

Ludovic Orban – Forța Dreptei: ”Rusia a fost, este și va fi o permanentă amenințare la adresa României”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share