Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Despre eficiența produselor din hârtie pentru clinici medicale și cosmetice

Sursă foto: freepik.com

O categorie tot mai cerută de consumabile medicale sunt cele realizate din celuloză.

Clinicile ce oferă servicii medicale sau din sfera dermato-cosmeticii prezintă zilnic un flux mare de pacienți. Alături de soluțiile eficiente și personalizate pentru fiecare, acestea trebuie să asigure și un mediu impecabil, pentru o bună desfășurare a activității lor. Protocoalele clare de curățenie, dar și materialele folosite sunt de mare ajutor în tot procesul. Iată de ce consumabilele din hârtie sunt soluții eficiente!

Rezistență bună a materialului

La prima vedere, un prosop confecționat din material textil este mai rezistent decât unul din hârtie. Numai că astăzi, industria s-a dezvoltat și permite realizarea de consumabile din celuloză cu o rezistență ridicată. În plus, faptul că acestea din urmă sunt de unică folosință, reprezintă un avantaj. Așadar, puteți încerca cu încredere produse din hârtie pentru clinica sau cabinetul dvs., deoarece sunt calitative.

Ajută la menținerea igienei

Așa cum s-a menționat deja, o igienă impecabilă este o carte de vizită pentru orice instituție, în deosebi cele medicale. Prin înlocuirea aici a materialelor textile cu cele de unică folosință, păstrarea igienei devine mult mai accesibilă. De exemplu, pentru canapelele de consultații, foarte eficientă este rola cearsaf hartie 60 cm. Acest tip de consumabil presupune o instalare, respectiv o debarasare rapidă pentru fiecare pacient în parte.

Eficientizarea procesului de dezinfectare

Pentru a scurta timpul între consultații, dar fără a trata superficial dezinfectarea locului de consultație, calitatea consumabilelor este importantă. Pe de o parte, dezinfectanții cu acțiune rapidă sunt cei mai căutați. De asemenea, pentru a reduce costurile cu sterilizarea textilelor, folosiți produse din hârtie. În acest fel, pacienții vor observa curățenia și pot fi siguri că ei sunt primii care iau contact cu produsul.

Diversitatea produselor din hârtie

Batistuțele nazale și hârtia igienică sunt cele mai cunoscute produse din această categorie. Însă producătorii specializați au pregătit mult mai multe consumabile din celuloză pentru clinici și desigur, pentru pacienți. Aici găsim prosoapele din hârtie reciclată, rola cearsaf în locul celor clasice din pânză sau prosoapele pentru coafor de unică folosință. Datorită diversificării gamei de produse realizate din celuloză, tot mai multe cabinete optează pentru acestea.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share