Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sfaturi pentru întreținerea și curățarea podelelor din locuință

Află cum să alegi un produs potrivit din categoria detergent de pardoseli.
Cine nu își dorește o casă curată, ordonată, unde totul să sclipească?

Cine nu își dorește o casă curată, ordonată, unde totul să sclipească? Ca să te bucuri de un mediu de locuit impecabil, este bine să ții cont de câteva sfaturi utile. Unul dintre acestea este alegerea unui detergent pardoseli care să corespundă unor cerințe simple. Așadar, îți poți simplifica sesiunile de curățenie dacă alegi produsele potrivite pentru casa ta. Iată câteva idei!

1. Verifică compatibilitatea produsului cu tipul de suprafață

Materialul din care sunt alcătuite podelele diferă de la o încăpere la alta. Dacă în camere este parchet, în baie găsim gresie, iar în bucătărie poate fi linoleum. Indiferent de caz, optează pentru un detergent profesional pentru pardoseli care este compatibil cu mai multe tipuri de suprafețe. Astfel, un detergent universal degresează și protejează suprafețe multiple fără bătăi de cap.

2. Alege un produs ce curăță, dar și dezinfectează

Curățenia este esențială în orice spațiu de locuit sau de lucru. Acolo unde trăiesc și copii sau animale de companie, menținerea unui igiene impecabile este cu atât mai necesară. Cei mici se joacă adesea pe jos, iar animăluțele pot aduce murdărie când vin de afară. Însă un detergent care elimină murdăria, dar și microbii este soluția potrivită pentru o casă protejată.

3. Selectează o soluție de curățare cu miros plăcut

Prin curățenie aducem o stare de bine și prospețime în locuință. Mirosurile influențează starea de spirit și ne pot schimba dispoziția. Așa că, de ce să nu alegi soluția de curățare și în funcție de parfumul pe care îl are? De exemplu, detergent pardoseli bubble gum promite un extra miros plăcut, un parfum ce rezistă și parcă te poartă înapoi în copilăria colorată.

4. Observă de ce cantitate ai nevoie pentru curățenie

Dacă stai într-o locuință mai mică, atunci 1 litru concentrat de soluție pentru pardoseli îți va ajunge pentru câteva sesiuni bune de curățenie. Însă dacă ai o casă mare cu suprafețe întinse, optează pentru ambalajele cu până la 5 litri de detergent, pentru spălări repetate. Însă nu uita, depozitează toate aceste soluții la loc sigur, departe de cei mici.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share