Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Despre Niacinamida – Ce este și ce beneficii ne aduce

Un ingredient de care nu știai că ai nevoie.

Niacinamida este un ingredient de care se tot aude din ce în ce mult în ultimul timp. Acesta vine cu foarte multe beneficii și e bine să aflăm cât mai multe încât să-l putem introduce în rutina noastră.

Sună foarte tehnic, dar de fapt, niacinamida este o formă activă a vitaminei B3, ceva ce sună mai cunoscut pentru noi și poate chiar mai friendly. Aceasta este o vitamină solubilă în apă și de aceea poate fi ușor încorporată.

Foarte multă atenție este pe nenumăratele beneficii pe care niacinamida le are, haideți să enumerăm câteva din acestea:

Întărirea barierei cutanate prin producția de ceramide, este antiinflamatoare, controlează de sebum, și un beneficiu foarte important, crește producția de colagen. Lista este una mare, câteva importante ar mai fi: elasticitatea pielii și reducerea hiperpigmentărilor.

Iarăși când vorbim despre încorporarea niacinamidei în rutina noastră, avem vești bune, este un ingredient foarte stabil, are ph neutru și este recomandat pentru toate tipurile de ten. Se găsește deja încorporată în produse de pe piață, dar aceasta poate fi luată separat ca ingredient și adăugată în produsele pe care le folosim deja.

Nu doar Niacinamida, dar multe ingrediente se ridică la suprafață în ultimul timp și am ajuns să considerăm rutine și obiceiuri din ce în ce mai complexe. De aceea, educația pe partea de SkinCare este din ce în ce mai esențială și e foarte important să avem o înțelegere mai bună a ingredientelor și a tuturor modalităților de încorporare a acestor ingrediente.

Beneficiul educației este puterea de a decide ce produse și ingrediente sunt efciente pentru pielea ta, ducând la rezultate optime și cât mai rapide. Întreținerea pielii noastre este importantă și una ce trebuie făcută cât mai din timp și folosind produse de calitate care nu folosesc ingrediente nocive care pot debalansa beneficiile menționate

Sunt foarte multe de acoperit, iarăși AboutSkin.ro scrie îndetaliat despre Beneficiile Niacinamidei și abordează mai multe aspecte care ne ajută să înțelegem mai bine acest nou superstar.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share