Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

DESTINAȚIA ANULUI 2023

Astăzi, 4 aprilie 2023, a avut loc o întâlnire dedicată procesului de jurizare aferent Competiției „Destinația anului 2023”.

Juriul din acest an este prezidat de domnul Felix Tătaru, Președintele Institutului pentru Orașe Vizionare și este format din peste 100 de demnitari, primari și președinți de consilii județene, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, antreprenori, manageri și experți în strategie și comunicare de destinație, dar și bloggeri, jurnaliști și vedete media. Membrii juriului vor acorda o treime din punctajul total necesar pentru câștigarea trofeului. Pentru imparțialitate, aceștia nu pot vota în categorii în care au destinații înscrise.

Din rândul municipiilor, au calitatea de jurați: Constantin Toma, Președinte Executiv AMR, Primar municipiul Buzău,  Mihai Chirica, Vicepreședinte AMR, Primar municipiul Iași; Olguța Vasilescu, Vicepreședinte AMR, Primar municipiul Craiova; Allen Coliban, Primar municipiul Brașov;  Florin Oancea, Primar municipiul Deva;  Ioan Popa, Primar municipiul Reșița; Vergil Chițac, Primar municipiul Constanța,  Andrei Gheooghiu  Viceprimar municipiul Râmnicu Vâlcea și  Constantin Mitache, Director General al AMR. Votul publicului se desfășoară până în data de 7 aprilie 2023 pe platforma https://www.destinatiaanului.ro/. Gala Destinatia Anului 2023, evenimentul de networking al anului și momentul culminant al competiției, este un eveniment major cu puternic impact mediatic, în cadrul căruia se vor anunța câștigătorii competiției. În acest an va avea loc în data de 27 aprilie, la Iași.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share