Dezorganizare… organizata

O alta sedinta de consiliu local, o alta lista lunga de puncte pe ordinea de zi. Totul este in regula pana acum, insa in cazul anumitor proiecte reprezentantii institutiilor abilitate sa le prezinte nu au facut act de prezenta in sala de conferinte a Primariei Municipiului Targoviste. 

clm
25 de puncte. Asa a aratat ordinea de zi a sedintei ordinare de Consiliu Local Municipal din data de 30 septembrie. Chiar daca unii dintre consilieri au intarziat putin, in final toti cei 21 au fost prezenti si toate proiectele au fost aprobate. Toate, cu exceptia a doua dintre ele pentru care reprezentantii institutiilor care au solicitat ca aceste proiecte sa fie introduse pe ordinea de zi au absentat de la intalnirea CLM. Este vorba despre un proiect de hotarare privind aprobarea componentei Comisiei de cenzori la S.C. Municipal Construct S.A. si altul privind completarea HCL nr. 111/2014 referitoare la aprobarea componentei Comisiei de cenzori la S.C. ECO-SAL 2005 S.A. Absenta celor care trebuiau sa prezinte proiectele a generat discutii intre consilierii municipali.

clm2

Consilierii municipiali au hotarat amanarea celor doua puncte, iar proiectele au fost puse pe lista de asteptare.

Si astfel, inceputul sedintei ordinare de consiliu local poate fi caracterizat drept o… dezorganizare organizata! Dupa amanarea celor doua puncte, care au ocupat locurile 3 si 4 pe ordinea de zi, totul a decurs in parametrii normali si, dupa lungi discutii sau prin unanimitate de voturi, toate proiectele au fost aprobate.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share