Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fundatia Comunitara Dambovita: Concert umanitar pe 3 octombrie!

10711537_1482101618735707_826162746_n

COMUNICAT DE PRESĂ

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea FUNDAȚIEI COMUNITARE DÂMBOVIȚA organizează vineri, 3 octombrie, ora 17.00, în amfiteatrul Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” Târgovişte, concertul umanitar intitulat „Tenorul Florin Georgescu susţine valoarea în educaţie”. Vor participa elevi ai liceului medaliaţi la concursuri şi olimpiade, corul Pro Musica „Gheorghe Dimancea” şi tenorul Florin Georgescu. Cei prezenţi la eveniment se vor putea bucura de un spectacol calitativ superior şi, totodată, se vor putea implica în susţinerea unor tineri de excepţie din judeţul nostru.

Întreaga sumă strânsă în urma evenimentului va contribui la constituirea Fondului pentru burse de performanţă lansat de Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița. Prin intermediul Fondului pentru burse de performanță, se doreşte promovarea tinerelor talente muzicale, educaționale și artistice din județ. Fondul este o modalitate prin care se pot stimula și valoriza tinerii cu rezultate deosebite în diferite domenii de activitate.

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Dâmboviţa face parte din Programul naţional de dezvoltare de fundaţii comunitare din România, iniţiat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi are ca scop înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Dâmboviţa, prin care se doreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor judeţului, stimulând participarea şi cooperarea. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv GI organizează diverse activități de atragere de fonduri din comunitate, de la indivizi și companii, cu sprijin instituțional de la FC Prahova (cont bancar, chitanțe, management financiar și administrativ).

Inițiativa susținută de ARC   FC Prahova  în cadrul programului național de fundații comunitare

 

Date de contact:

Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa

FB: http://on.fb.me/1o7Zkm1

Reprezentant:

Irina Constantinescu

T: + (40) 785 – 212.590

M: yrygeografie@yahoo.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin