Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Diana Ivăncescu este campioană națională! Aur la 3000m obstacole

Diana Ivăncescu este campionă națională ! Ieri, 5 august 2017, finalul zilei a adus bucurie târgoviștenilor prin aurul căștigat de tânăra atletă în proba de 3000m obstacole. 

Diana Ivăncescu este campioană națională

Campionatul Național de Juniori 1, desfășurat  5-6 august 2017, pe stadionul Iolanda Balaș Soter – București, a fost pentru Diana Ivăncescu ultima competiție de pistă din acest an. În proba de 3000m obstacole sportiva de la CS Târgoviște a câștigat cursa, astfel devenind campioana națională a probei cu timpul de 11,13:98.

Desdemona Ionescu Banu, antrenoarea sportivei din Târgoviște, ne-a anunțat imediat după cursă că Diana Ivăncescu este campioană națională.

Suntem fericite că am încheiat cu aur acest sezon de pistă, de altfel destul de încărcat, cu participare la Campionatele Balcanice, Campionatele Europene și Campionatele naționale de seniori și tineret unde am obținut medalii și timpi buni făcând “Personal Best” pe această probă. Diana a alergat 2000m cu dureri. La a doua groapă cu apă s-a accidentat și în proba de mâine nu poate participa. Dar am luat aurul la 3000  obstacole și asta este important, deși poate prindeam un argint și la 3000m.”

Desdemona Banu-Ionescu și Diana Ivăncescu, antrenoarea și eleva sa, au fost premiate de conducerea clubului CS Târgoviște pentru performanțele din anul 2016. 

Veștile din această dimineață nu sunt tocmai bune, antrenoarea Desdemona Banu-Ionescu ne-a informat că entorsa suferită ieri de Diana nu este una ușoară, glezna e umflată și nu se poate deplasa fără sprijin.

Vă reamintim timpul:  11,13:98 și Diana Ivăncescu este campioană națională la juniori 1. Felicitări, D&D!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">