Directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște a fost premiat de către participanți

Pentru prima dată în 25 de ani avem un organizator premiat de către participanți. Directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște a fost premiat de către participanți, în cadrul Campionatului Național de Înot la cadeți. 

Directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște a fost premiat

Competiție desfășurată în perioada 13-16 iulie 2017 la Târgoviște la care s-au calificat 444 sportivi, 283 în probele masculine și 161 în probele feminine, reprezentând 68 de cluburi prezente la cel mai mare eveniment sportiv care are loc la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște până în prezent.

Perla Târgoviștei a fost o gazdă pe măsura competiției și a răspuns așteptărilor celor peste o mie de vizitatori cazați timp de mai multe zile în municipiul Târgoviște și în zona limitrofă acestuia.

Directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște a fost premiat

Surpiza cea mare a venit la festivitatea de premiere când secretarul general, domnul Bogdan Guță a înmânat din partea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, un premiu, o cupă, directorului general al Complexului de Natație, domnului Eugen Pătrașcu, pentru contribuția adusă promovării și dezvoltării natației românești.

”Am ajuns la Târgoviște pentru că știam de finalizarea acestui Complex și au fost inițiate în acest sens anumite discuții între Federație și autoritățile locale, care au rezultat în organizarea acestui campionat.  Vrem să mulțumim pe această cale autorităților locale și Primăriei Municipiului Târgoviște pentru suportul oferit în organizarea acestei competiții, locația este deosebită și sprijinul acordat este extraordinar” a declarat domnul Bogdan Guță într-un interviu exclusiv pentru Oficial Media.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share