Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

DIRECTORUL GENERAL ENEL S-A SINUCIS: Matteo Cassani S-A ARUNCAT DE PE CLĂDIREA ENEL

matteo_cassani_poza_buna_11916100DIRECTORUL ENEL S-A SINUCIS. Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, joi, după ce s-a aruncat de pe clădirea instituţiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

O ambulanţă care trecea prin zonă şi mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani, scrie mediafax.ro.Potrivit reprezentanţilor ambulanţei, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.Matteo Cassani avea 42 de ani şi era directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.Poliţişti de la Serviciul Omoruri şi criminalişti fac cercetare la faţa locului şi vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei. Zona din faţa clădirii Enel a fost izolată, pentru ca anchetatorii să poată ridica probe.Trupul neînsufleţit al lui Matteo Cassani va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

 

PRIMA REACŢIE ENEL după sinuciderea lui Matteo Cassani

Va informam ca astazi a avut loc o tragedie, in care colegul nostru Matteo Cassani, Directorul General al Enel Energie si Enel Energie Muntenia si-a pierdut viata. Nu cunoastem circumstantele acestui accident. O investigatie a autoritatilor este in curs de derulare.  Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani in Romania, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul companiei noastre. Un om respectat de toti colegii si apreciat de clienti si de intreaga comunitate de business. Prioritatea noastra in acest moment este sa fim alaturi de familie si colaboratorii sai apropiati. Speram ca intreaga presa sa respecte intimitatea persoanei implicate si sa nu speculeze pe acest eveniment nefericit”, se arata in comunicatul ENEL, potrivit hotnews.ro.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">