04/08/2021

Doamnelor și domnilor, Floooriiin Călinescuuu! La mulți ani, maestre!

A fost primul one-man-show al micului ecran de la noi, o adevărată vedetă, un model greu de atins pentru oricine ar fi vrut să mimeze stilul său inconfundabil. Este fermecător, inteligent, cult, maestru al jocului de cuvinte, plin de umor, ironic, acid, șfichiuitor, scrie Dănuț Deleanu.

Mulți consideră că nu e bine să-i stai în cale lui Florin, că nu e indicat să-l ai ca adversar în spațiul generos al polemicii, că te „tăvălește” cum vrea el, fără să apuci să spui mare lucru în „apărarea” ta.

Alții spun că este cinic, că nu iartă nimic și pe nimeni atunci când cuvintele pline de grea ironie se potrivesc în fraze care „mușcă” din cei care îl ațâță, că nu dă dovadă de eleganță și diplomație.

Dar așa este Florin și de n-ar fi așa, nu l-am îndrăgi atât de mult! Sau poate că viața, mama ei de viață!, i-a luat aproape tot, lăsându-l singur împotriva tuturor.

Articolul integral aici!

Florin Călinescu despre pandemia de Coronavirus: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO LIBERTATE!

Să fii față în față cu Florin Călinescu la „Chestiunea zilei” putea să însemne ridicarea sau căderea totală a oricărui politician. Călinescu putea să te ridice sau să te desființeze cu o emisiune numai!

De ceva vreme, Călinescu a revenit în fața telespectatorilor, tot la ProTv, în postura de jurat al showului de divertisment „Românii au talent”. O dată cu apariția lui la masa juriului, ratingul emisiunii a crescut considerabil. Florin pare a se simți în elementul său cu acestă nouă „calitate”, trăind cu emoție (lăcrimând chiar!) numerele deosebite ale românilor talentați.

Astăzi, poate cel mai mare om de televiziune de după 90, împlinește 64 de ani. Să-i urăm tot binele din lume, multă sănătate și multe împliniri. Doamnelor și domnilor, Floooriiin Călinescuuu! La mulți ani, maestre!, scrie Dănuț Deleanu pentru Mișcarea de Rezistență

Distribuie acest articol Oficial Media
Share